Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

"ΤΕΛΟΣ" (από την Γ" Εθνική Κατηγορία) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ!...

Δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-Αστέρας Ιτέας τη Κυριακή (15/12) καθώς η ομάδα της Ιτέας δήλωσε αδυναμία. 
(πηγή : www.liganews.gr)

Τα οικονομικά προβλήματα δεν λύθηκαν και η ομάδα της Ιτέας έριξε τίτλους τέλους
Ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης 
«Μαύρη» ημέρα για τον Αστέρα Ιτέας που αποχωρεί από το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής ενώ δεν θα κατέβει στον αγώνα της Κυριακής (15/12) με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου για την 13η αγωνιστική. Ήδη οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ έχουν ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη. Τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν από την αρχή της σεζόν δεν ξεπεράστηκαν και η ομάδα έφτασε σε αυτή τη κατάσταση της αποχώρησης από το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο αν βρεθεί επενδυτής στις αρχές του έτους (2020) θα επαναλειτουργήσει η ομάδα του Αστέρα Ιτέας.

4 σχόλια:

  1. Έτρεχαν κάτι μπούφοι πίσω από τον "μεγάλο" επενδυτή! Το παίζανε "τσιράκια" του "προέδρου", του "βουλευτή" του "μεγαλοδικηγόρου" του "μεγαλομετόχου" νομίζοντας ότι ήρθε ο μεσσίας, ο λυτρωτής της Ιτέας και τη Φωκίδας! Νόμιζαν κάτι τέτοιοι μπούφοι ότι θα τους βολεψει στα μεταλλεία, ή στα ψάρια, σου λέει ο "πρόεδρος" είναι "κεφάλι" θα με χώσει κάπου και μένα... Και τρεεεεεεεεεχανε από πίσω του κάτι ηλίθιοι!!!! Α,ρε σουργελα πάρτε τα τώρα. Μας έκλασε ο "μάγκας" ο πρόεδρος σας. Τώρα ψάξτε κανέναν άλλο που θα δηλώσει"Αστεράρας" και τρέξτε πάλι από πίσω του μπας και φάτε και εσείς τίποτα από τα "αποφάγια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA LEYTA GIA TIS EKLOGIES THS EPO PIOS TA PHRE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή