Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗΣ (τέως Πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας) ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ!... - Ανακοίνωση

Λίγο πριν από...
   Με μία ανακοίνωση "Κατάθεση Ψυχής" όπως την ονομάζει, ο τέως Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου "Αστήρ Ιτέας", Αγησίλαος Πασαλιμανιώτης, αναφέρεται στην σημερινή άσχημη κατάσταση της ομάδος, αποδίδοντας τα εύσημα όπου πρέπει, εξαπολύοντας όμως και μύδρους κατά προσώπων και θεσμών, οι οποίοι κατά την άποψή του, συμπεριεφέρθησαν απρεπώς στην ομάδα της πόλεως.  Ακόμη δε αναφέρεται και στους "ευεργετηθέντες" οικονομικά από την ομάδα ή λόγω της ομάδος, των οποίων η προσπάθεια μέσα από αυτό το περιβάλλον για την κοινωνική τους ανέλιξη, δεν τους εμπόδισε να ασκήσουν ανούσια κριτική και να δημιουργήσουν δυσκολίες στον Σύλλογο. 

  "Ποταμός" ο Άγης.  Και λίγα γράφει.  Και όπως έχουμε κατ' επανάληψη αναφέρει, η ομάδα μας έχει πρόβλημα. Προβλήματα.  Και αυτά δεν λύνονται δι' αλληλογραφίας.  Και θα προσθέσουμε τώρα, ότι η συστράτευση όλων όπως γράφει και ο Άγης, είναι υποχρεωτική.

********************************************

2 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΕΤΡΟΜΑΓΟΥΛΑ -ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ- ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ..

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ (ΥΓΙΗ) ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.. Η ΦΙΓΟΥΡΑ, Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ..

    Υ.Γ. ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε/η, ο άνθρωπος είπε να μην ασχοληθεί μαζί σας και βγήκες για να κερδίσεις λίγο χώρο (εσάς της "ε" παραγράφου). Η Ακαδημία του Αστέρα είναι η μόνη που παρέχει στα παιδιά μας δωρεάν πρόσβαση.Οσο για τα υπόλοιπα για τις ανύπαρκτες εγκαταστάσεις για τα παιδιά μας μιλάει ο Άνθρωπος. Ελεος!!

      Διαγραφή