Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ (διαιτησία ...γειτονιάς)


ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Γ.Σ. Ιτέας 73-67 για το πρωτάθλημα Α΄ΕΣΚΑΣΕ. Οι δηλώσεις του Χρήστου Μωραΐτη για το χθεσινό αγώνα και τα παράπονα από τη διαιτησία
(πηγή : gsiteas.gr)
Πολύ καλή εμφάνιση είχαμε εχθές το απόγευμα για την ανδρική μας ομάδα μπάσκετ στη Χαλκίδα στο ντέρμπι της Α΄ΕΣΚΑΣΕ με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας, αλλά παρόλο που η ομάδα μας προηγήθηκε μέχρι και 7 πόντους διαφορά, στο τέλος η ομάδα της Χαλκίδας πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα με τελικό σκορ 73-67.
Η ομάδα μας προηγήθηκε με 9-16 στο 7′ αλλά η Παναγίτσα ισοφάρισε σε 17-17 και πέρασε στη συνέχεια μπροστά στο σκορ με 29-25.
Ο Γ.Σ. Ιτέας προς το τέλος της γ’ περιόδου ξέφυγε με 51-58 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά, με τους παίχτες της ΑΕΕΠ Χαλκίδας να μειώνουν στον πόντο στο 33′ (57-58).
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 67-62 φτάνοντας το επιμέρους σκορ στο 16-4 με την ομάδα μας να μην τα παρατάει μειώνοντας σε 69-67.
Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας πήρε τελικά τη νίκη με 73-67 με την ομάδα μας να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Ο κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης τόνισε για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας(δηλώσεις στοstereabasket.gr):
‘‘Ξεκινώντας να πω πως ήταν ένα συναρπαστικό ματς θρίλερ στην εξέλιξη του καθώς το προβάδισμα στο σκορ άλλαζε συνεχώς. Ως αναφορά καθαρά το μπασκετικό κομμάτι είμασταν πολύ εύστοχοι από την περιφέρεια κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και ελέγχαμε τα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο προηγηθήκαμε με σημαντική διαφορά αλλά έπρεπε να ρισκάρουμε κάτι και αυτό που ρίσκαραμε δεν μας βγήκε με αποτέλεσμα η Παναγίτσα να κλείσει την διαφορά και το ματς να κριθεί στις λεπτομέρειες . Μια σημαντική λεπτομέρεια λοιπόν σε τέτοιο κλειστό ματς είναι και το πως σφυρίζουν οι άρχοντες του αγώνα. Θέλω να δω το βίντεο ήρεμος για να βγάλω συμπέρασμα αλλά μου έρχονται στο μυαλό 5-6 φάσεις στο τελευταίο 5 λεπτό που ο κύριος Βαρσαμάς τις έδωσε όλες κόντρα σε εμάς. Ένα αμφισβητούμενο άουτ το πήρε πάνω του και έδειξε Παναγίτσα, δυο φορές βήματα ανύπαρκτα στον Σταύρου, και αυτό που γέλασε όλο το γήπεδο ήταν το καθαρό αντιαθλητικό φάουλ στον Δημητρίου (θα είχαμε δυο βολές και κατοχή) το μετέτρεψε σε βήματα!! Προφανώς λοιπόν ο εν λόγω κύριος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα κατά την άποψη μου και έπαιξε με τον ιδρώτα μας.  Άριστος ο κύριος Χατζής.. Αυτά για την χθεσινή διαιτησία και ελπίζω σε καλύτερες ημέρες. Συμπερασματικά η ομάδα μου άξιζε χθες τη νίκη και τίποτα λιγότερο … Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναγιτσας είναι ένα σωματείο με παρεμφερή φιλοσοφία με την δίκη μου με πολλά νέα παιδιά που εκπέμπει υγεία. Την ευχαριστούμε για την φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο”.
Το φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές: Βαρσαμάς-Χατζής.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-17, 36-36, 51-58, 73-67.
ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μιχαήλ): Βαλαής, Κουτσογιάννης 10 (2), Γεωργουσόπουλος, Μπάλλας, Γρηγοράκης 26 (2), Καραγιάννης, Αγκαλίου 11 (1), Τσακός Ανδρ., Ταρασίδης 9 (3), Γυφτονικολός Κ., Γυφτονικολός Γ. 13, Τριανταφύλλου 2.
Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης-Μολές): Αναγνωστάκος 1, Παπαδημητρίου 2, Περδίκης, Χαλκιάς, Λύτρας 2, Αγγελόπουλος 23 (7), Λαϊος, Δημητρίου 5 (1), Σταύρου 23 (4), Τσιριπέρου, Γεωργναντάς 11.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
ΓΑΣ Βασιλικού-Αστέρας Αλιβερίου 69-63
ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Γ.Σ. Ιτέας 73-67
Μάκαρος-Κάδμος 73-58
Απόλλων Λιβαδειάς-Αναγ. Λαμίας 50-59
Μαλεσίνα-Προοδευτική 80-68
Τελεθριακός-Πρωτέας Σχηματαρίου 81-83



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου