Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ "ΠΕΛΕΚΑΝΟ" - Πρόσκληση


Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

  Ο Σύλλογος της ζωής, ο "Πελεκάνος", ο Σύλλογος με την τεράστια προσφορά και την άπειρη εκτίμηση της κοινωνίας μας, αναζητά νέους ανθρώπους, αναζητά νέο "αίμα" για την διοίκησή του.
Σήμερα, ημέρα Τετάρτη, αλλά με οριστική ημερομηνία διεξαγωγής την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η καταστατική Γενική Συνέλευση των μελών του, όπου και μετά από τον απολογισμό πεπραγμένων της απερχομένης Διοικήσεως, θα διεξαχθούν οι εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

  Η δυναμική των απερχομένων μελών του Δ.Σ. είναι αναγνωρισμένη και τα αποτελέσματα των "πράξεών" τους, είναι αυτά τα οποία έχουν καταστήσει τον "Πελεκάνο", μια από τις μεγαλύτερες "δεξαμενές ζωής" στον ελλαδικό χώρο.  Όμως, θα πρέπει να υπάρξει εμπλουτισμός και ανανέωση με νέους ανθρώπους στην διοίκηση του σωματείου.  Κάτι το οποίο εύχονται και προσδοκούν τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ.
  Εκλογές λοιπόν στον Σύλλογο της ζωής.  Γιατί απολογισμός κατά την γνώμη μας, δεν χρειάζεται.  "Απολογούνται" αντ' αυτού, οι προσφορές εκατοντάδων φιαλών αίματος και οι αμέτρητες ευχαριστίες ανθρώπων και οικογενειών προς αυτούς του εθελοντές "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου