Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ


Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών-Δυο εκδηλώσεις την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019: Γενική Συνέλευση και Γιορτή και δώρα για τα μικρά παιδιά των μελών του Συλλόγου-Δηλώστε συμμετοχή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών έχει προγραμματίσει, για την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, διπλή ταυτόχρονη εκδήλωση. Την ώρα που θα πραγματοποιείται η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου σε άλλο σημείο της αίθουσας τα μικρά παιδιά των μελών θα παίζουν και θα διασκεδάζουν συμμετέχοντας στη δική τους χριστουγεννιάτικη γιορτή και στο τέλος ο Άγιος Βασίλης θα τους μοιράσει δώρα, προσφορά του Συλλόγου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην θαυμάσια αίθουσα των κωφαλάλων, στο κτίριο που στεγάζεται και ο Σύλλογος (Αριστογείτονος 11-13, Βαρβάκειος Αγορά, 4ος όροφος) και από ώρα 10.30 το πρωί.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Γενική Συνέλευση είναι:
Απολογισμός πεπραγμένων για το 2019
Οικονομικός απολογισμός
Προτάσεις των μελών για τη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου.
Θυμίζουμε ότι ως μέλη θεωρούνται όλοι όσοι κατάγονται από την Αγία Ευθυμία και οι σύζυγοι αυτών συνεπώς και οι νύφες και οι γαμπροί.
Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να θυσιάσουν λίγες ώρες από την ξεκούραση της Κυριακής και να έρθουν στη Γενική Συνέλευση.
Όσον αφορά την χριστουγεννιάτικη γιορτή, προκειμένου να την οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να έχουμε το κατάλληλο δώρο για κάθε παιδί, παρακαλούμε όλους όσοι έχουν μικρά παιδιά, έως την 6η Δημοτικού, είτε να μας τηλεφωνήσουν στο 2103250354 ή σε κάποιο από τα τηλέφωνα των μελών του Συλλόγου είτε να στείλουν μήνυμα στο e-mail: info@agiathimia.com έως τις 12 Δεκεμβρίου και να μας δηλώσουν ότι θα φέρουν τα παιδιά σ’ αυτή την εκδήλωση. Φυσικά χωρίς καμιά επιβάρυνση. Για «να μην βαδίζουμε στα τυφλά» παρακαλούμε ενημερώστε μας. Θέλουμε τα παιδιά να είναι κοντά στον Σύλλογο από μικρά. Βοηθήστε μας σ’ αυτό δηλώνοντας συμμετοχή.
Η φωτογραφία είναι από την προηγούμενη εκδήλωση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου