Τρίτη 9 Απριλίου 2019

"ΠΟΛΙΤΕΣ" : ΚΑΛΕΣΜΑ - ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Καλούμε όλους τους Πολίτες του Δήμου σε μια πλατιά Δημοκρατική, Ενωτική και Ισότιμη Συνεργασία Να συνενώσουμε τις άφθαρτες δυνάμεις που δεν έχουν εμπλακεί στα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής του δήμου.
Καλούμε τους Νέους Ανθρώπους να δώσουν το παρόν, να μην γυρίσουν την πλάτη στην πρόκληση της εποχής.
Καλούμε όλες και όλους τους δημότες να συμμετέχουν μαζικά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είναι χρέος μας σε αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε να μην παραιτηθούμε, να μην καταρρεύσουμε.
Να μετατρέψουμε την απάθεια σε ενδιαφέρον και δράση, παρεμβαίνοντας δυναμικά ως άνθρωποι της κοινωνίας και της εργασίας. Παραίτηση στην ζωή μας δεν μπορεί να υπάρξει.
Όλοι οι γνήσιοι και αποτελεσματικοί αγώνες για ελευθερία, δημοκρατία και πραγματικά ανθρώπινη κοινωνία δεν γίνονται από άτομα με «κοινά προσωπικά συμφέροντα», αλλά από κοινωνίες που υπερασπίζονται τον τόπο τους, τη γη τους, τη γειτονιά τους, τον πολιτισμό τους.

Θέλουμε, μπορούμε και αξίζουμε να έχουμε έναν καλύτερο Δήμο

Έναν Δήμο ενωμένο, όπου οι πολίτες θα αντιμετωπίζονται ισότιμα και που η δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα τους,
Έναν Δήμο όπου η Διαφάνεια, η Αξιοκρατία και η Ισονομία θα είναι κανόνας,
Έναν Δήμο έξυπνο, πρωτοποριακό, με ψηφιακές δομές, που θα διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών,
Έναν Δήμο με ενισχυμένες κοινωνικές δομές, αρωγό στον πολίτη,
Έναν Δήμο που θα τονώνει την τοπική αγορά με ενίσχυση της απασχόλησης,
Έναν Δήμο που θα μεριμνά για την ποιότητα ζωής των κατοίκων του και το περιβάλλον.


ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ



27 σχόλια:

  1. Πολλά ονόματα από τα ίδια σόγια ρε Παναγιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τα είδες κύριε άγνωστε τα ονόματα από τα ίδια σόγια; Σε πόνεσαν τα 105 ονόματα; Που να δεις τι σου έχουμε για μετά. Όσες τρικλοποδιές και να μας βάλετε ΕΜΕΙΣ δεν υποκύπτουμε Ο κόσμος έχει καταλάβει το ρολάκο σας

      Διαγραφή
    2. εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις μαλλον η δε θες
      συμφωνω με τον 12.59
      καρμπον κινηση με το 10 και το 14

      Διαγραφή
    3. κούνια που σας κούναγε και τους δυο και δεν ξεσκέπαζε να δει τι κούναγε. Πονάτε Πονάτε Για να ξέρετε την κίνηση και αν είναι καρμπόν θα είσαστε από τους φευγάτους .... ευτυχώωωωωως που την κάνατε..... άντε στο ρόλο που ξέρετε καιροσκόποι και γυρολόγοι και αφήστε εμάς να κάνουμε αυτό που είναι το σωστό

      Διαγραφή
  2. Ο κύριος Μέγκος δημιούργησε ένα συνδυασμό από ανθρώπους των ίδιων οικογενειών εκεί που έχει βρει ακροατήριο και ακόμα τον πιστεύουν. Όλοι οι ανθρώποι αυτοί πρέπει να αποχωρήσουν διότι ο επικεφαλής τους αποτελεί το κύριο στήριγμα των συνδυασμών Φουσέκη με τους δύο εκπροσώπους τους στο Δήμο. εφαρμόζοντας τα ίδια που έκανε στις προηγούμενες εκλογές και που συνέχισε και κατά τη διάρκεια τής θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος και εισηγητής των θεμάτων του κυρίου Παναγιωτόπουλου. Επί παντοδυναμίας ΣΥΡΙΖΑ πού τον στήριξε τότε κατάφερε να βγάλει ένα 11% τώρα που στηρίζεται από την ΛΑΕ ποσό άραγε θα πάρει 1,2%; Ποιος είναι ο πραγματικός του ρόλος γιατί δεν συνεργάζεται με τους άλλους δύο συνδυασμούς από την Ιτέα. Και τελικά επί προσωπικού τη δουλειά κάνει ο ίδιος; Από πού παίρνει δουλειές; Και με ποιους συνεργάζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά για αρχή, περιμένετε αγαπημένα μου αγχωμένα λαμόγια. Ο Τάκης θα βάλλει τάξη στον χρεοκοπημένο Δήμο. Ουρά κάνουν οι χρεοκοπημένοι επαγγελματίες στους συνδυασμούς Ταγκαλή και Παναγιωτόπουλου. Άγγελος Χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλουραλισμός προσώπων και επαγγελμάτων, από τεχνοκράτες, καθηγητές, δασκάλους,δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς μέχρι εργάτες. Μπράβο σε όσους στηρίζουν ένα κίνημα Πολιτών, τέτοιους ανθρώπους θέλει σήμερα ο Δήμος και η κοινωνία ολόκληρη. Ήθος εργατικότητα τιμιότητα οικολογική συνείδηση. Συγχαρητήρια κε ΜΕΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι πινεις και δεν μας δινεις .......
      ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ πλανήτη ή κοιμάστε και βλέπετε όνειρα ακόμα.. ..

      Διαγραφή
  5. Φιλε 12.19δεν φτανει που εισαι άσχετος είσαι και ανηστοριτος.Προφανως δεν γνωριζεις για την ιστορία των συνδιασμων και λες οτι σου έχουν επιβάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε άγνωστε των 12.19 επειδή τυχαίνει να είμαι μέλος των Πολιτών στο Προσκήνιο και τα εννέα χρόνια, να σας ενημερώσω ότι ο συνδυασμός μας ΔΕΝ έχει αυτή τη φορά ανθρώπους των ίδιων οικογενειών. Μόνη μας το στήσαμε το ψηφοδέλτιο ,χωρίς κομματικό και κρατικό μηχανισμό και αυτή είναι η αξία της αυτοδιοίκησης. Ο επικεφαλής μας, στηρίζει και στηρίζετε από τους Πολίτες και ΔΕΝ είναι παρατρεχάμενος κανενός Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Μέγκος , που η λέξη ήθος ΔΕΝ είναι μια λέξη του λεξιλογίου αλλά στάση ζωής. Κάτι που είναι προφανές ότι δεν έχετε εσείς και οι όμοιοί σας.
    Τις προηγούμενες φορές ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ,σε όλους μας ήταν γνωστό, ότι ήταν παιδιά του Φουσέκη , Αντιδήμαρχος ο ένας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ο άλλος. Αυτή η απόφαση των Πολιτών, δεν εμπόδισε όμως εσάς να υποβάλετε τα σέβη σας μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής στον κύριο Παναγιωτόπουλου όπως ήταν και το κριτήριο πολλών δημοτών , μεταξύ δύο κακών να επικρατήσει, «το μη χείρον βέλτιστον»
    Η επιλογή αυτή από μόνη της έχει εκπτωτικό χαρακτήρα. Έκπτωση στα θέλω μας, έκπτωση στις ανάγκες μας σαν Δήμος, έκπτωση στα χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει ο Δήμαρχος, έκπτωση στην αυτοδιοίκηση και στις λειτουργίες της.
    ΕΜΕΙΣ οι Πολίτες στο Προσκήνιο πιστεύουμε στον ενεργό πολίτη, στον πολίτη που μάχεται, διεκδικεί, οραματίζεται, στοχεύει και πετυχαίνει. Στον πολίτη, που αναλαμβάνει τις ευθύνες του, που συγκρούεται με το κατεστημένο, τη διαφθορά και τη διαπλοκή με στόχο τη διαφάνεια, την ανάπτυξη, τη δημοκρατία ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στα πιστεύω μας.
    Το ποσοστό που πήραμε ήταν 15 % όσο για την στήριξη (λέμε τώρα) της παντοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ θα την δούμε στο ποσοστό που θα πάρει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που έχει πάρει το χρίσμα από εσάς. Το ψηφοδέλτιό μας είναι πολυσυλλεκτικό, με άτομα πολιτικοποιημένα και όχι κομματικοποιημένα , αυτοδιοικητικές εκλογές έχουμε και όχι βουλευτικές.
    Υπενήσεσε κύριε άγνωστε , πως ο ρόλος του κυρίου Μέγκου κρύβει παράνομες επαγγελματικές εργασίες, γιατί δε φανερώνεις το πρόσωπό σου και σαν αδέκαστος Μπέκας που είσαι , να δείξεις σε εμάς τα στοιχεία που έχεις. Αρέσκεσαι να πετάς λάσπες , μα το φαινόμενο του στρουθοκαμηλισμού σου, θα λάβει τέλος όταν ο εισαγγελέας αρχίσει και ψάχνει τις ρεμούλες σου.
    Όσο για την συνένωση των τριών υποψηφίων από την Ιτέα και κοινή κάθοδο, να σας θυμίσω ότι ο επικεφαλής του ενός ψηφοδελτίου έχει υποψηφίους ακροδεξιά άτομα και του Σώρρα και ο άλλος επικεφαλής κατεβαίνει με κομματικό χρίσμα Άρα αντιλαμβάνεστε με όλα όσα σας προανέφερα τι σημαίνει αυτοδιοίκηση για μας και με αίσθηση ευθύνης, σας ενημερώνω πως ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας κάνουμε το χατίρι και να γίνουμε όλοι όμοιοι .
    Απ ότι κατάλαβα , η λίστα με τα ονόματα σε πόνεσε και που να δεις τι σου έχουμε για μετά.

    Μέλος των Πολιτών στο Προσκήνιο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε "μέλος των πολιτων στο προσκηνιο" για πες μας απο αυτούς στη λίστα ποσοι θα μπουν στο ψηφοδέλτιο; Δεν αφηνετε τις κουτοπονηριες κατα μερος; Αντε. Μπουχτησαμε με τις εξυπναδες και τα λιβανισματα...

      Διαγραφή
    2. Το ρε δε θα το εκλάβω προσβλητικά, αλλά σαν ένδειξη οικειότητας Πολλά και πολλά ακόμα από αυτά που θα βγουν σε λίγες μέρες. Για το λιβάνισμα μια συμβουλή Σταμάτα να μπαίνεις σε χώρους που έχει έντονο το άρωμα λιβάνι.

      Διαγραφή
  7. Βλέπω μια φαγομαρα στην Ιτιά.Ετσι μου αρεσει θα σας κυβερνούν παντα οι Σχέσεις.Γουσταρωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς το μέλος των Πολιτών στο Προσκήνιο
    Ερώτημα 1ον
    Η λίστα που δημοσιεύεται είναι όλοι οι ψηφοφόροι σας; Περιμέναμε ότι θα είσαστε λίγο περισσότεροι.
    Ερώτημα 2ον
    Διακρίνω ανάμεσα τους και κολλητούς και στενούς φίλους του κυρίου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μήπως τελικά στηρίζει εσάς και τον κύριο Παναγιωτόπουλο μέσω εσάς;
    Ερώτημα 3ον
    Λόγο του ότι ο αρχηγός σας παίρνει έργα από το Δήμο που ενώ είναι νόμιμο αποτελεί κώλυμα για να συμμετέχει στις εκλογές σε περίπτωση που κάποιος κάνει ένσταση και ακυρωθεί η υποψηφιότητα του έχετε αναπληρωματικό; ή αυτός θα είναι ο Κύριος Στραντζούρης
    Ερώτημα 4ον
    Αφού είστε ανεξάρτητο τοπικό κίνημα πολιτών γιατί το τοπικό ΚΙΝΑΛ σας στηρίζει;
    Ερώτημα 5ον
    Εσείς έχετε παραστεί ποτέ σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο; Γιατί αν είχατε θα ανακαλύψατε πόσο πολύ ο κύριος Μέγκος υποστηρίζει τον κύριο Παναγιωτόπουλο και τον ξελασπώνει κάθε φορά που αυτός βρίσκονται σε δύσκολη θέση
    Ερώτημα 6ον
    Έχει αναφερθεί ποτέ ο κύριος Μέγκος στις τεράστιες οικονομικές ατασθαλίες του δήμου κληροδοτήματα Γηροκομείο κτλ.; ή αναφέρεται μόνο στα Λαρνάκια για να πετάει σκόνη από βωξίτης τα μάτια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ Ανώνυμο 12.25
    Θα σας απαντήσω πολύ ευχαρίστως κύριε άγνωστε αφού πρώτα σας πω ότι η έκφραση,
    «Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα» σας ταιριάζει γάντι .Οδηγήστε σε επικίνδυνες καταστάσεις και δε ξέρω αν θα το αντέξετε ηλικιακά.
    Απάντηση 1η
    Η λίστα που δημοσιεύσαμε, είναι ψηφοφόροι μας , επιρροές προς άλλους ψηφοφόρους μας και θα μπορούσαν να ήταν και υποψήφιοί μας εάν ο Κλεισθένης το επέτρεπε. Θα σας επισημάνω κάτι, μια και φαίνεστε «γνώστης» των εκλογικών αναμετρήσεων . Άλλη δυναμική έχει ένα ψηφοδέλτιο με 100 υποψηφίους , άλλη δυναμική με 160 υποψηφίους και άλλη με 200 Εάν μέσα σε αυτό υπάρχουν ονόματα με τα μεγάλα σόγια που λέμε στην εκλογική γλώσσα και κουμπαριές αναβαθμίζεται και άλλο η δυναμική του. Τελικά περισσότερο αγωνία για το πόσοι θα είναι οι ψηφοφόροι μας έχετε εσείς, απ΄ ότι εμείς. Γιατί άραγε;
    Απάντηση 2η
    Οι Πολίτες στο Προσκήνιο είναι πολυσυλλεκτικοί ,το ανέφερα και στην πρώτη τοποθέτησή μου Η ερώτησή σας μου φαίνεται άστοχη εκτός και εάν δεν κατανοείτε την έννοια της λέξης. Σας την εξηγώ. Πολυσυλλεκτικοί σημαίνει ότι έχουμε υποψηφίους από πολλά και διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Μπορεί να είδατε ονόματα που είναι όπως λέτε, φίλοι πολιτικοί του σημερινού βουλευτή , αλλά βάλτε τα γυαλιά σας και θα δείτε φίλους του χθεσινού και του προχθεσινού και ίσως και των μελλοντικών βουλευτών Φαίνεται ότι θα πρέπει να ξαναγυρίσετε στα θρανία και να μάθετε μια και καλή την βασική διαφορά μεταξύ υποψηφίων αυτοδιοικητικών και υποψηφίων εθνικών εκλογών Αυτό άλλωστε είναι και μια βασική διαφορά μας με τους άλλους συνδυασμούς που θα δείτε ονόματα από τον κομματικό σωλήνα και το πελατειακό κράτος, Οι του ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξουν Εμμανουήλ. Η γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής, του έδωσαν το χρίσμα την Καθαρή Δευτέρα και έδωσαν τα χέρια. Όπως και ο βουλευτής έχει πάρει αρκετά άτομα για να μπουν υποψήφιοι Ακόμα δεν έχουν δώσει κομματική πειθαρχία αλλά αν δεν συμπληρώσουν , τι να κάνουν οι άνθρωποι , θα την δώσουν και αυτή. Κρίμα για τον κύριο Εμμανουήλ που έγινε παιχνιδάκι στα χέρια αυτών που πραγματικά των χρησιμοποιούν για να επιτύχουν αυτό που είπατε Να πριμοδοτήσουν τον κύριο Παναγιωτόπουλο την δεύτερη Κυριακή Αλλά δε θα τους περάσει γιατί οι δημότες έχουν καταλάβει τι βρόμικο παιχνίδι παίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απάντηση 3η
    Εμείς δεν έχουμε αρχηγό. Έχουμε επικεφαλή Όσο για την καραμέλα που πιπιλάτε για τυχόν έργα που παίρνει από το Δήμο ο κύριος Μέγκος ευτυχώς που υπάρχει το διαύγεια Όλη αυτή η λασπολογία είναι συκοφαντίες που εξυπηρετούν τις ταπεινές σας προσδοκίες. Φυσικά αυτός είναι και ο λόγος που κυκλοφορείται σαν ανώνυμος. Φοβάστε την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο κύριος Μέγκος δεν έχει κανένα κόλλημα αλλά εάν εσείς το πιστεύετε «Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα» Όσο για το ποιος θα είναι επικεφαλής των Πολιτών μετά από πέντε χρόνια θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε άμεσα, αφού κάνουμε την διαδικασία εκλογής επικεφαλή εμείς οι Πολίτες.
    Απάντηση 4η
    Αχ και το παίζεται και γραμματιζούμενος. Καλά δε μπορείτε να ξεχωρίσετε μια προσωπική προτίμηση με όποιο θεσμικό ρόλο έχει κάποιος , από μια κομματική προτίμηση Έλεος πια με την αγραμματοσύνη Μια ανακοίνωση βγήκε και αυτή ήταν, η προσωπική προτίμηση του γραμματέα της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Πάνου Μισερλή
    Απάντηση 5η
    Λέτε να έχετε μόνο εσείς το προνόμιο να παρακολουθείτε ένα δημοτικό συμβούλιο ; (ουπς έχω την τιμή να συνομιλώ με αιρετό) ; Στο δημοτικό συμβούλιο συμμετέχουν και δημότες και σαν δημότης έχω παρακολουθήσει πολλά απ αυτά. Ο κύριος Μέγκος ποτέ δεν υπήρξε χειροκροτητής του κυρίου Παναγιωτόπουλου ,αντιθέτως αμέτρητες οι φορές που διαφώνησε και καταψήφισε προτάσεις του Δημάρχου Τεράστια η διαφορά πολιτικής σκέψης μεταξύ τους. Μη τους τσουβαλιάζετε μαζί γιατί έτσι σας συμφέρει. Ο θυμόσοφος λαός μας λέει, «όποιος έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι» ,σας λέει κάτι αυτό, για το τι είδος αποφάσεις, παίρνονται μέσα στα δημοτικά συμβούλια.
    Απάντηση 6η
    Εδώ και εάν είσαστε αδιάβαστος Έργα που είχαν μείνει ημιτελή ενώ είχαν πλήρως εξοφληθεί οι ανάδοχοι, αποδεικνύοντας τις καταγγελίες στείλαμε τις υποθέσεις αυτές στη Δικαιοσύνη. Καταδείξαμε τις ρεμούλες, που ήταν κρυφό μυστικό πολλών διοικούντων παρελθόντων ετών. Το θέμα του «Γηροκομείου» το φέραμε στο Δημοτικό Συμβούλιο (συνεδρίαση της 28-11-2012). Αίτημά μας τότε: ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση του ιδρύματος και ακολούθως αναζήτηση τρόπων εξυγίανσης κι επιβίωσής του. Ο Φουσέκης και ο τότε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, εκλεγείς πλέον Δήμαρχος Δελφών με συμπαγή την πλειοψηφία τους, αρνήθηκαν πεισματικά να συζητηθεί το θέμα
    Όπως βλέπετε απάντησα σε όλες σας τις ερωτήσεις Θα ήθελα να σας ρωτήσω και εγώ κάτι. Ποιος ο λόγος της τόσης εμμονή μας για τον επικεφαλή και τους Πολίτες Αφήστε μην απαντήσετε ξέρουμε. Είμαστε αυτοί που σας χαλάνε τα σχέδια.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς12.25
    Μάλλον για αλλους αναφερεσαι γιατι από αυτά που αναφέρεις δεν ειναι τιποτα αληθές και σωστο.Μαλλον εσύ δεν εχεις πατήσει σε συμβούλιο καί ούτε ξέρεις που πέφτει.Πες λοιπόν σε αυτούς που σε δασκαλευουν να ειναι πιο ενημερωμενοι και εσύ να μην τρως σαν προβατο ότι σου σερβίρουν.
    Καποιος που παρακολουθεί τα δρώμενα και τα συμβούλια από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολίτες στο προσκήνιο Τακης στο παρασκήνιο ορε γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω στηρίξει έως τώρα αυτή την κίνηση βλέποντας όμως τις απαντήσεις διακρινω πανικό από τις άλλες παρατάξεις.Γιατί άραγε ;
      Υ.Γ.Συμπέρασμα αυτή την φορά θα τους στηρίξω εγώ και όλη μου η οικογένεια διότι έχω διαπιστώσει σοβαρότητα και συνέπεια .

      Διαγραφή
  13. Προς το μέλος των Πολιτών στο Προσκήνιο
    Όντως η απάντηση σας είναι αξια του επικεφαλής σας όπως αυτος λοιπόν στα δημοτικά συμβουλια έτσι και εσύ λετε πολλά χωρίς να λέτε τίποτα "Ηξεις, αφήξεις, ουκ εν πολέμω θνήξεις" Ευτυχώς όμως τώρα ξέρει κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσιράκι των μεταλλείων, χαίρομαι που γνωρίζεις το χρησμό της Πυθίας Οι περισσότεροι χρησμοί της Πυθίας όμως ήταν σκοτεινοί και διφορούμενοι.Η πρεμούρα σου να εξυπηρέτησης τα συμφέροντα του εργοδότη σου είναι διάχυτη Ευτυχώς που οι δημότες γνωρίζουν

      Διαγραφή
  14. Τα παραμύθια που τσαμπουρνατε μήπως έχουν λίγο από ΔΡΑΚο κρητικό που φέρνει με ΒΑΝακι το Δώρο...α..ρε ΜπεμΠα μας βγήκες ζγουρομάλλα...ο σαλωνιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευτυχώς το επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να εκφράζομαι με παραμύθια ο κ.Δρακάκης ο κ.Εμμανουήλ ο κ.Παναγιωτόπουλος και ο κ.Τάγκαλης είναι αυτό που πρεσβεύουν καλώς ή κακώς και αυτό θα το κρίνει ο λαός. Παραμύθια πουλάει ο κ.Τάκης καί σε αυτό αναφέρομαι στα σχόλια μου αυτό είναι το μεμπτό της υπόθεσης νά παριστάνει τον επαναστάτη ενώ είναι πλήρως ενταγμένος στο σύστήμα και να σάς πουλάει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστο ευχαριστούμε σε καταλάβαμε.

      Διαγραφή
    2. Μ μαζέψου και μάζεψε και το καραβοκύρη συνδικαλιστή γιατί το σκαρί σας δεν είναι γερό και μπάζει .... άντε μην ανοίξω το στόμα μου για κάτι μετατροπές .... και δε θα σας ξεπλένει ούτε ο Πηνειός

      Διαγραφή
    3. Χρήστο ευχαριστούμε σε καταλάβαμε.

      Διαγραφή
    4. oι πολίτες στο προσκήνιο, είναι αυτοί που αποφασίζουν φίλε μου,ποιός θα ηγηθεί του συνδιασμού!Δεν είναι ο αγάς, που αποφασίζει!Μάλλον σ ενοχλεί η συγκεκριμένη διαδικασία!

      Διαγραφή