Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

"Αγγαρεία..."
  Διαδικαστικού χαρακτήρος ο σημερινός (εχθεσινός) επαναληπτικός αγών, ανάμεσα στον Φωκικό και τον Αστέρα Ιτέας στην Άμφισσα, για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Φωκίδος.  Διότι ως γνωστόν, στην πρώτη ανάμεσα στις δυο ομάδες ποδοσφαιρική συνάντηση προ ολίγων ημερών στην Ιτέα, η ομάδα μας είχε επιβληθεί με το εμφαντικό σκορ 6 - 0, γεγονός το οποίο καθιστούσε απαγορευτικό τον αποκλεισμό της, λαμβανομένης υπ' όψιν της σημερινής διαφοράς δυναμικότητος, έναντι του αντιπάλου της.
 Στο Δημοτικό Στάδιο Αμφίσσης λοιπόν, η ομάδα μας επαναβεβαίωση την αγωνιστική της ανωτερότητα έναντι της ομάδος του Φωκικού, κερδίζοντας εκ νέου με σκορ 1-2, με αποτέλεσμα να έχουμε την χαρά να την ειδούμε ξανά να αγωνίζεται στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Φωκίδος.  Και βεβαίως να ελπίζουμε ότι θα κατακτήσει και αυτόν τον τίτλο.

  Υπενθυμίζουμε ότι για αυτήν την εορταστική ποδοσφαιρική αναμέτρηση, έχει επίσης προκριθεί και η πολύ καλή ομάδα του Απόλλωνος Ευπαλίου (Πρωταθλήτρια Τοπικού Πρωταθλήματος Φωκίδος 2018-2019), συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 17:00' στο Δημοτικό Στάδιο Αμφίσσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου