Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΑΕΙΘΑΛΕΙΣ "ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ" ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Fanatic Journey Riders
Club Hellas
     
  "Πέρασμα" από την Ιτέα έκαναν, τα μέλη αυτής της ιδιόμορφης και αρκετά εξειδικευμένης Λέσχης της χώρας μας, συνδυάζοντας την αγάπη τους για τις δίτροχες μηχανές, με το ταξείδι-εκδρομή στην περιοχή μας.
  Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ο μώλος μετετράπη σε ένα ιδιόμορφο ανοικτό Parking για αυτά τα "κουκλιά" της ασφάλτου, με τους ιδιοκτήτες τους να απολαμβάνουν τον καφέ τους, αυτό το θαμπό πρωϊνό εκείνης της ανοιξιάτικης Κυριακής, ακροβολισμένοι στα γύρωθεν παραλιακά καταστήματα της Ιτέας.  Με τελικό προορισμό τους, τους Αγίους Πάντες (Βίδαβη), όπου, σύμφωνα με τους προθύμους να συζητήσουν μαζί μας Riders, είχαν (προκαθορισμένη) "συνάντηση" με προβατίνα κοντοσούβλι και κοκορέτσι, σε γνωστή στο πανελλήνιο Ταβέρνα της κοινότητος, γνωστής και ως "προβατινοθυσιαστήριο" της Φωκίδος!...

  Περί τους 40 (σαράντα) ήσαν οι συν-ταξειδιώτες αυτού του μηχανοκίνητου καραβανιού.  Και θα ήσαν ακόμη περισσότεροι, εάν η κακοκαιρία στο 51ον χλμ. δεν είχε αναγκάσει τα ερχόμενα για την συνάντηση μέλη της Λέσχης, από Κατερίνη, Θεσσαλονίκη και Λαμία, να επιστρέψουν στις πόλεις τους.

  Εδώ να σημειώσουμε ότι, αυτή η "παρέα" των μηχανόβιων, είναι αρκετά μεγάλη και ότι μέλη της είναι, κάτοχοι αυτής της κατηγορίας δικύκλων, κατοικούντες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, από την Ήπειρο και την Πελοπόννησο, έως την Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Αττική.  Στις δε δραστηριότητές τους ως Λέσχη, συμπεριλαμβά- νονται και οι κατά καιρούς συναντήσεις τους (πάντα με τις μηχανές τους), σε διάφορες ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και πόλεις της χώρας μας.  Και για αυτή την προ ολίγων ημερών συνάντησή τους, ως προορισμός τους είχε καθορισθεί η Ιτέα και βεβαίως, οι Άγιοι Πάντες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου