Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ - καταγγελία του (υ.δ.) Γεωργίου Δρακάκη

Η «εξαγορά» του ΤΥΠΟΥ
και ο απερχόμενος δήμαρχος Δελφών
Στην λειτουργία της απερχόμενης -ευτυχώς - δημοτικής αρχής έχουμε πλειστάκις διαπιστώσει την παράβαση, την ανομία, την κακή διαχείριση, τις απ΄ ευθείας αναθέσεις, την κοροϊδία, τον διχασμό, την αδικία, τον εμπαιγμό… έχουμε ανεχθεί τις ύβρεις, τις προσβολές, τις συκοφαντίες, τα ψεύδη, τις σκευωρίες.
Μεταξύ άλλων, η προσπάθεια και τελικά επίτευξη ελέγχου του τύπου δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο αλλά δεν είναι και σύνηθες όταν γίνεται χωρίς ντροπή, χωρίς να κρύβονται και κυρίως επιδεικνύοντας το αυτονόητο… αυτό δίνει παγκόσμια πρωτιά στον απερχόμενο.
Ο απερχόμενος έκανε υπαλλήλους του, τουτέστιν συνεργάτες επ αμοιβή, τοπικές εφημερίδες. Μπορείτε να δείτε την επαγγελματική σχέση εξάρτησης εντύπων της περιοχής μας στο Διαύγεια.
Η εκδότρια – δημοσιογράφος της ημερήσιας εφημερίδας Ώρα της Φωκίδας, από το 2016 είναι υπάλληλος του δήμου στην απομαγνητοφώνηση – σύνταξη, επιμέλεια και απόδοση πρακτικών σύμφωνα με το Διαύγεια, πράγμα που είχε πυροδοτήσει από την αρχή αντιδράσεις (παραθέτουμε αποκαλυπτικό σχετικά δημοσίευμα του amfissapress.gr
Δήμος Δελφών: Μια απευθείας ανάθεση που δεν πέρασε απαρατήρητη…
Τον κ. Ηλία Τσίγκα, δημοσιογράφο της Καθημερινής Φωκίδας τον είχε ο δήμαρχος Ειδικό Συνεργάτη με αμοιβή δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως, όπως επίσης διαπιστώνεται από το Διαύγεια.
Στην ίδια την εφημερίδα συμφερόντων του κ. Μυταρά & Χρήστου Μασσούρα (Βούλγαρης) υπάρχουν πληθώρα αναθέσεων και δελτία πληρωμών στο Διαύγεια.
Είχαμε χρόνια να δούμε τόσες απ ευθείας αναθέσεις, τόσες ίντριγκες και διαπλοκές με χρηματοδότηση του έντυπου τύπου και παπαγαλάκια να εκτελούν πληρωμένες εντολές και κατά παραγγελία γκάλλοπς…
Η κατανάλωση μελανιού, pixels, χρόνου και χρημάτων είναι τα επακόλουθα μιας χυδαίας, διχαστικής και τραυματικής εκλογικής αναμέτρησης που εκφράζει τον τρόμο των αποχωρούντων και την αγωνία των αυτάδελφων επίδοξων διεκδικητών εξουσίας, οι οποίοι ουδόλως αμέτοχοι είναι στο «παιχνίδι» αφού παραχωρούν «τροφή και στέγη» στα τοπικά «ενημερωτικά» κέντρα και τα οποία προσωνυμιάζονται ως παπαγαλάκια .

19/4/2019
Γεώργιος Δρακάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών
Συνδυασμός
Δελφική Δημοκρατία



1 σχόλιο: