Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ - Δελτίον Τύπου


Συγκρίσεις

   Το Ημιτελές Τμήμα (ψυχολογικής;) Υποστήριξης του Δημάρχου, μας ενημερώνει, ότι ευρίσκονται στην τελική φάση (;) υλοποιήσεως, δυο χώροι σταθμεύσεως οχημάτων (αυτοκινήτων προφανώς και όχι ιππήλατων) στην Άμφισσα.  Και ότι αυτό συμβαίνει λόγω της επιτυχούς διαγωνιστικής διαδικασίας και της ευρέσεως αναδόχου (για το έργο).
  Έτσι λοιπόν, αυτό το νεότευκτο και προσφιλές σε όλους μας Τμήμα του Δήμου Δελφών, μας ανακοινώνει ότι για 30 (τριάντα) θέσεις σταθμεύσεως οχημάτων στην Άμφισσα, αυτός ο οποίος θα διευθε- τήσει τους δύο χώρους, θα εισπράξει αισίως 42.500 ευρώ.
 Και μάλιστα ότι αυτό το "έργον" (της διευθετήσεως δηλαδή των 2 χώρων σταθμεύσεως), συνοδεύει τις (ανείπωτες) κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες έχουν επιβληθεί στην πόλη.

Για να γίνει αντιληπτό κι σε εμάς τους μόνον τα της Ιτέας γνωρίζον- τες το μέγεθος του "έργου", είναι ωσάν να μετατρέψει κάποιος "ανάδοχος" το οικόπεδο της άλλοτε οικίας Παπαλεξανδρή επί της οδού Μεταμορφώσεως, σε ανοικτό "parking", με κόστος εργασίας μόνον 42.500 ευρώ... Όπου θα "χωρέσουν" τόσα οχήματα, όσα σταθμεύουν από το περίπτερο εμπρός από το "Γαλήνη" έως το "Μόστρα"...  

Ατελείωτη Ιτέα, 
Καταδικασμένε Δήμε Δελφών,
Κακούργα ΕΥΔΑΠ...


*************************************************


4 σχόλια:

  1. ταν λές ιππήλατο, ενοείς γαϊδουράμαξα;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος πληρώνει το βαρκάρη και μάλιστα διπλά;
    Μήπως οι εκτός Άμφισσας κάτοικοι του δήμου; Πρέπει σώνει και καλά να πηγαίνουν όλοι στην έδρα του πιο συγκεντρωτικού δήμου για οποιαδήποτε δουλειά όταν μάλιστα δεν έχει τις προδιαγραφές για να τους εξυπηρετήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Η οικονομια του καλλικρατη επι τω εργω για τον σκοπο τον οποιο αλλωστε επεβληθη.
      Γυρισατε το τοπο 100 χρονια πισω με τη Παρνασσιδα.
      Ολοι στο πατο τωρα.
      Ολοι.
      Καταστρεψατε την Ιτεα -πυροβολησατε τα ποδια σας.
      Ολοι στη πεινα τωρα.


      Διαγραφή