Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΝΕΤΑΙ (επιτέλους) Η ΟΔΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ            Ιτέα 16 Μαΐου 2018

«ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ :ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ».

Ολοκληρώθηκαν μετά και από τη σημερινή ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών, όλες οι προαπαιτούμενες ενέργειες για την πραγματοποίηση του έργου « ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ».
Έτσι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής επιλύεται, λόγω της κακής κατάστασης που επικρατούσε στην περιοχή. Οι κάτοικοι αντιμετώπιζαν, εξαιτίας της σκόνης τους καλοκαιρινούς μήνες, προβλήματα υγείας, ενώ τους χειμερινούς μήνες αντιμετώπιζαν πρόβλημα από τα λιμνάζοντα ύδατα.
Με την εκτέλεση του έργου θα γίνει οδοστρωσία - ασφαλτόστρωση, κατασκευή κρασπεδορείθρων και δίκτυα υποδομών σε τμήμα της οδού Χαριλάου Τρικούπη (μεταξύ των οδών Αγουροπούλου και Μιχαλοπούλου) και σε τμήμα της οδού Μιχαλοπούλου στην Ιτέα.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 47.ΟΟ0,00€ με Φ.Π.Α., από το Τεχνικό Πρόγραμμα της ΔΕ Ιτέας (ΣΑΤΑ 2017) και δημοπρατείται εντός των προσεχών ημερών.
Σε επόμενη Οικονομική Επιτροπή θα εγκριθεί ένα ακόμα έργο για την ΔΕ Ιτέας με τίτλο: «Ηλεκτροφωτισμός Βοηθητικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου ΔΚ Ιτέας», προϋπολογισμού 18.500,00€ .
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δ.Ε. Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη


1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους, έργα αναγκαία που έχουν εγκριθεί προ πολλού και η μη υλοποίησή τους εγκυμονεί κινδύνους για τους πολίτες ξεκινούν. Η δημοτική ενότητα Ιτέας και η αντιδήμαρχος θα πρέπει να κοινοποιήσουν και να θέσουν σε εφαρμογή χρονοδιάγραμμα της πλήρους αποκατάστασης των οδοστρωμάτων και του ηλεκτροφωτισμού της πόλης.Επιτέλους, έργα αναγκαία που έχουν εγκριθεί προ πολλού και η μη υλοποίησή τους εγκυμονεί κινδύνους για τους πολίτες ξεκινούν. Η δημοτική ενότητα Ιτέας και η αντιδήμαρχος θα πρέπει να κοινοποιήσουν και να θέσουν σε εφαρμογή χρονοδιάγραμμα της πλήρους αποκατάστασης των οδοστρωμάτων και του ηλεκτροφωτισμού της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή