Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΤΕΑΣ : "ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΑΒΟΛΗ..."


Πρόεδρος μόνος, ψάχνεται...

  Ανεβλήθη το προγραμματισμένο για σήμερα Τοπικό Συμβούλιο Ιτέας, λόγω μη υπάρξεως απαρτίας. Στην αίθουσα συνεδριάσεων και παρουσία 3 (τριών) δημοτών, ενός δημοσιογράφου και δύο ...περιέργων, ενεφανίσθησαν μόνον ο Πρόεδρος του Σώματος, η γραμματέας του Συμβουλίου και ένας Τοπικός Σύμβουλος. Απουσίαζαν για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους οι υπόλοιποι 3 (τρεις) Σύμβου- λοι, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πραγματοποίηση της συνεδριάσεως.

   Με την αναβολή δεδομένη, ο Πρόε- δρος ανέφερε ότι θα επαναλάβει την πρόσκληση προς τους Τ.Σ. άμεσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση εντός των επομένων ημερών, έτσι ώστε σε νέα περίπτωση μη απαρτίας, να γίνει το Συμβούλιο με όσους παρευρεθούν!... Θεώρησε δηλαδή (ο Πρόεδρος), ότι η συνεδρίαση του Τ.Σ. της Ιτέας, λειτουργεί και ως επαναληπτική Γενική Συνέλευση Συλλόγου.
   Το ζήτημα όμως διευκρινίσθη με την επέμβαση των ...ψυχραιμοτέρων και πλέον τα σοβαρά προβλήματα της πόλεώς μας, θα αντιμετωπισθούν και θα διευθετηθούν, εντός του Νοεμβρίου (προφανώς).

   Έτσι, η πρόταση για αλλαγή σηματοδοτήσεως σε αγροτικό δρόμο στις βόρειες παρυφές της πόλεως, η πρόταση για απαγόρευση σταθμεύσεως βαρέως οχήματος στην περιοχή της πλατείας “Ιτιάς” και η πρόταση για την διευθέτηση των ομβρίων υδάτων επί οδοστρώματος στην ίδια περιοχή, θα παραμείνουν προς το παρόν ασυζήτητες προτάσεις από το Τ.Σ.   Το οποίον Τ.Σ. θα εξακολουθήσει να περιμένει και προτάσεις για τον “εμπλουτισμό” του όντως “πτωχού” Τεχνικού Προγράμματος της πόλεώς μας, από Συμβούλους και δημότες, έως την προσεχή και εν αναμονή συνεδρίασή του.

   Έως τότε όμως και ενώ ο Βιολογικός βυσσοδομεί, η Αστυνόμευση είναι αόρατη, η καθαριότητα απουσιάζει σε διακοπές και ο αναμενόμενος Χειμώνας υπόσχεται δύσβατες οδικές διαβάσεις, εμείς εδώ θα “κρεμασθούμε” επάνω σε αυτόν τον ανίσχυρο Πρόεδρο, μιας και ο Δήμαρχός μας, μετά από την απώλεια της ονειρεμένης του “Πολιτιστικής Πρωτεύουσας”, έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον και την ενέργειά του στην δοκιμαζόμενη και φίλη του Καταλονία!...

Ποιά Ιτέα και πράσινα άλογα !(;)... 


1 σχόλιο:

  1. Πάνω από 100.000€ οι απευθείας αναθέσεις προμηθειών για τσιμέντα και άσφαλτο αντί να βγει διαγωνισμός για τόσο μεγάλο ποσό!
    6ΡΚΛΩ9Θ-44Σ
    Ω6ΝΦΩ9Θ-2Θ9
    678ΝΩ9Θ-ΥΤΣ
    Ω08ΛΩ9Θ-7ΧΥ
    6Ρ2ΕΩ9Θ-ΙΕΦ
    Ψ6Ε0Ω9Θ-ΝΣΖ
    Και οι μισές αναθέσεις βεβαίως βεβαίως μέσω του εργολάβου γαμπρού!
    Θα τα γράψεις ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή