Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ (επιτέλους!)



Το χρειαζόμαστε!...

 Προσπάθεια και επιθυμία ετών αρχίζει να υλοποιείται κατά τα φαινόμενα.  Το Μουσείο της πόλεως της Ιτέας, μετά από παλινωδίες, αναποφασιστικότητα και λάθος ενέργειες, μάλλον βρίσκει τον δρόμο του για να στεγασθεί στο ''σπίτι'' του.

Ο διακαής πόθος του ''Δεσμού'' για την λειτουργία Μουσείου στην πόλη μας, αποκτά περιεχόμενο, μιας και το ιστορικό κτήριο της παλαιάς Κοινότητος, στο οποίο επιθυμούσε να στεγάσει το λαογραφικό υλικό της Συλλογής του, μάλλον υλοποιείται.
Και αναφέρουμε ''μάλλον'', γιατί απαιτείται ικανός δρόμος ακόμη έως ότου τελεσιδικήσουν ενέργειες και εγκρίσεις.
  Προς το παρόν όμως, γίνεται η αρχή.  Και αυτή εκδηλώνεται με την πραγματοποίηση ημερίδος, σχετικής με την ίδρυση Μουσείου στην πόλη μας.
Εν κατακλείδι, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση...

******************************

6 σχόλια:

  1. Αλλά πουθενά δεν αναφέρουν το Δεσμό στο πρόγραμμα, ούτε καν τον Πρόεδρό του που τυγχάνει και Πρόεδρος της Ιτέας.... περίεργο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ανευ ουσιας εκδηλωση για κατι που δεν προκειται να πραγματοποιηθει. Το ξερουμε ολοι αλλα δεν θελουμε να το παραδεχτουμε.
    Δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια επικοινωνιακη σαπουνοφουσκα της αντιδημαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μουσεία ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ. Τα μουσεία γίνονται με προγραμματισμό, δουλειά και κυρίως με τη συνεργασία όλων όσων διαθέτουν τα εκθέματα ή την τεγνωγνωσία γιά το ΕΙΔΟΣ του μουσείου που θέλεις να δημιουργήσεις. Τα υπόλοιπα όλα είναι αέρας κοπανιστός...Αλήθεια Δήμαρχε:! Τί γίνεται με το κάστρο της Άμφισσας και με την ΗΜΕΡΙΔΑ που είχε γίνει επί Φουσέκη γιά αυτό; Προχωράει τίποτα ή παρεπέμφθη στο ομιχλώδες μέλλον η υπόθεσή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΝΤ που ειναι το ονομα του Προεδρου της ΔΕ ΙΤΕΑΣ στη προσκληση? Σε Διασυρει Η ΛΙΑΝΑ δε το βλεπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα συντοσίσει λέει τη συζήτηση η comoolos? ε ρε κλάμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή