Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΙΤΕΑ : ΣΤΕΓΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


Η αρχή έγινε

   Σύμφωνα με την υπ' αριθ. 303/27-7-2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, παραχωρείται Δημοτικός χώρος για χρήση-στέγαση Συλλόγων, δραστηριοποιούμενων  στην Δημοτική Κοινότητα Ιτέας.
Πρόκειται για το ''Γιαλούρειο'', πίσω από την αίθουσα του Κ.Ε.Π. Ιτέας, ο οποίος χώρος, είναι ικανός να εξυπηρετήσει τις στεγαστικές ανάγκες Συλλόγων της πόλεως.




   Είχε προηγηθεί η υπ' αριθ. 33/3-7-2015 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας, η οποία ενέκρινε-εισηγήθηκε την αίτηση των δυο Συλλόγων, οι οποίοι ζητούσαν την αρωγή της Κοινότητος στο θέμα της στεγάσεώς των.
   Οι αιτούντες Σύλλογοι είναι :
Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Ιτέας και
Κυνηγετικός Σύλλογος Ιτέας ''Η Άρτεμις''



   Εμείς να σημειώσουμε ότι, όπως ανέφερε και ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας, οι δυο αυτοί Σύλλογοι είναι οι πρώτοι οι οποίοι έκαναν αίτηση και ότι όποιος άλλος Σύλλογος της πόλεως επιθυμεί, ευχαρίστως θα του παραχωρηθεί στην ίδια αίθουσα χώρος για τις ανάγκες του.  Και επίσης ότι, η απόφαση ήταν ομόφωνη από όλους τους παρόντες και συνεχώς ενεργούς Τοπικούς Συμβούλους  της Κοινότητος Ιτέας (καθ' όσον υπάρχουν και μονίμως απουσιάζοντες... Αλλά για αυτό το ζήτημα, θα επανέλθουμε).

Είναι μια αρχή.  Είναι μια καλή αρχή όπου ο Δήμος με ενεργό τρόπο πλέον, βοηθά Συλλόγους σε αυτές τις δύσκολες για όλους συνθήκες.




2 σχόλια:

  1. θα αποκτισει ο καθε ακυρος και εγκαταστασεις τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΕ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή