Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ο ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΑΝΤΑ.

  
 Εκ μέρους της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδος, ο συντονιστής της κος Δημήτριος Κοΐβαρης, απέστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου, ως απάντηση στην παραίτηση των μελών της οργανώσεως του Δήμου Δελφών.

**************************************

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Δελφών συνεδρίασε πράγματι την Κυριακή 23/8/2015 στα γραφεία της  στην Ιτέα όπου συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις και τοποθετήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι μηδενός εξαιρουμένου (αλλά όχι όλα τα  μέλη του κόμματος που δεν ήταν παρόντες) και πήραν θέση όσον αφορά το πως βλέπει ο καθένας την εξέλιξη χωρίς να γίνει καμμιά ψηφοφορία.

Οι απόψεις όλων και βέβαια είναι σεβαστές αλλά οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που παραιτήθηκαν προφανώς δεν πήραν μαζί τους τον ΣΥΡΙΖΑ και την οργάνωση μελών του Δήμου Δελφών ούτε εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας, πράγμα που φαίνεται να προκύπτει από το ανώνυμο δελτίο τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα.
Καλό θα ήταν για να κατανοήσουν και οι πολίτες τι συμβαίνει, αλλά και για λόγους πολιτικής γεναιότητας, να βάλουν τα ονόματά τους από κάτω και τους πολιτικούς φορείς που εντάχθηκαν παραιτούμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Προς γνώση όλων τονίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα συνεχίζει την προσπάθεια
με εκλογικό στόχο την καθαρή εντολή τετραετίας αλλά και για να τεθεί στην κρίση του Ελληνικού λαού στις επικείμενες εκλογές αν σωστά παλέψαμε στη σκληρή διαπραγμάτευση τους τελευταίους μήνες,αν σωστά στο τέλος επιλέξαμε να μην οδηγήσουμε τη χώρα σε μια μαζική οικονομική καταστροφή,αν υπάρχει κάποιος άλλος που θα μπορούσε στις δεδομένες συνθήκες και συσχετισμούς να φέρει μια καλύτερη συμφωνία και εν τέλει ποιος μπορεί να καταφέρει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση για το χρέος στο τέλος του έτους.

Δημήτρης Χαρ.Κοΐβαρης
Συντονιστής Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας
τηλ.6974344896
email: atsakpin@hotmail.com

1 σχόλιο: