Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

(Ο ''ΓΙΓΑΣ'') ΤΗΣ ...ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ (Β' ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ!)


Μας πήρανε είδηση!!...

   Σε συνέχεια (όχι ηθελημένα από εμάς όμως) των δημοσιευμάτων μας περί φωτοτυπιών στις 14 & 15-5-2013, υπάρχει μιά (γεμάτη υπονοούμενα) εξέλιξη στο θέμα, καθ' όσον :
Υπάρχει και άλλη επιχείρηση στην Ελλάδα η οποία εμπορεύεται φωτοτυπικά μηχανήματα και όχι μόνον, επωνύμων εταιρειών με έδρα ...εκτός Λειβαδιάς!  Αξίζει να την δείτε. Θα ξανα..γελάσετε! (είναι θέμα ...τιμής)

www.eurosupplies.com.gr/index.php?cat=1&subcat=2&product=27400

Η απ' ευθείας ανάθεση από τον κο Δήμαρχο  προμήθειας συγκεκριμένου φωτοτυπικού μηχανήματος, από επιχείρηση εκτός Δήμου Δελφών, με κόστος 2.000 ευρώ, παρ' ότι αντιμετωπίσθηκε από εμάς αρχικά, με μικρή δόση θυμηδίας, καταντά πλέον φαιδρή και απεικονίζει ακριβώς, το πνεύμα Διοίκησης του Δήμου Δελφών και τον τρόπο διαχείρισης του Δημοτικού Ταμείου εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής. 
Είναι αδιανόητο το να επικαλείται η Δημοτική Αρχή ανυπαρξία χρήματος και να μην προμηθεύει με γάλα τους εργαζόμενους στην καθαριότητα (υποχρέωση του Δήμου), ούτε να αντικαθιστά τα μελάνια στα ήδη υπάρχοντα (και μη λειτουργούντα ένεκα τούτων)  φωτοτυπικά μηχανήματα των υπηρεσιών του Δήμου.  Ενώ δε, για μιά (αναγκαία να υποθέσουμε;)  αγορά ενός νέου φωτοτυπικού, να μην ασχολείται κανείς από αυτούς, με αυτό το οποίο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν :  Να κοιτάξουν, να ρωτήσουν, να μάθουν, να κάνουν στοιχειωδώς μιά τηλεφωνική έρευνα αγοράς και μετά να αναθέσουν έστω και απ' ευθείας την προμήθεια σε κάποιον.
Βεβαίως κατά πάγια τακτική του ο κος Δήμαρχος, δεν έχει την διάθεση να ασχοληθεί με το τί λέει και υποθέτει ο κάθε δημότης, μιάς και θεωρεί ότι οι κριτικές γνώμες είναι πάντα αμελητέα μειοψηφία και ότι το αξίωμά του, του δίνει το δικαίωμα να πράττει από μόνος του κατά το δοκούν.  Κάτι σαν ι.χ. Δήμος δηλαδή.  Εμείς όμως έχουμε το δικαίωμα να υποθέσουμε οτιδήποτε, μιάς και δεν μας δίνει κανείς εξήγηση.  Συνεπώς ο χαρακτηρισμός ''Ψιλικατζήδες'', είναι δυνατόν να έχει και κάποια βάση.
    Ευχαριστούμε τον φίλο για την γνωστοποίηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ''νέας'' επιχείρησης εμπορίας φωτοτυπικών.  Φανταζόμαστε δε, ότι θα υπάρχουν και άλλες.  Ελπίζουμε ότι είναι κάτοικος της περιοχής μας, γιατί αν έχει σχέση με την εταιρεία, τότε μας πήρανε είδηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου