Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΝΤΑΡΣΙΑ!!..

Άρχισαν τα όργανα;..

   Το Τρίο-Στούντζες, μάλλον έχει πρόβλημα με τον ...σκηνοθέτη!  Δεν θέλουν όλα τα παιδιά να παίξουν τους κομπάρσους στο ίδιο έργο για πολλοστή φορά.  Ανδρώθηκαν ή πιστεύουν ότι ο μεγαλύτερος τους κλέβει;  Έτσι αποφάσισαν, ο καθένας για δικούς του λόγους, ότι ο λαός, τους έχει χρίσει προστάτες του και συνεπώς έχουν το δικαίωμα να ...αντισταθούν για λίγο, έστω και για το θεαθείναι, στον ..''κακό'' σκηνοθέτη.  Ο Αντώνης όμως, κατάλαβε λάθος.  Πιστεύει ότι αν τους κόψει το βούτυρο στο ψωμί, θα γυρίσουν πίσω αλυχτώντας, όπως προβλέπει και το σενάριο. 
Τώρα όμως;   Ε, ρε γέλια!!...
************************************************************************

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ γα το αντιρατσιστικό

Από κοινού, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, θα υποστηριχθεί η πρόταση νόμου για το υπάρχον αντιρατσιστικό, που έχει συντάξει ο αρμόδιος υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, όπως προέκυψε από τηλεφωνική επικοινωνία του Ευάγγελου Βενιζέλο με τον Φώτη Κουβέλη.

Οι δύο αρχηγοί αποφάσισαν να κατατεθεί ως κοινή πρόταση νόμου το υπάρχον αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αυτονόητο θεωρείται ότι πλέον έχει ξεπεραστεί η μεσημβρινή πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για ξεπάγωμα της πρότασης νόμου που είχε καταθέσει το Μάρτιο.

Αιμ. Περδικάρης



Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου