Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΤΕΑΣ


Ενημερωτικό Φυλλάδιο

   Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιτέας, με μιά όμορφη πρωτοβουλία τους, ή οποία γίνεται ακόμα ομορφότερη, εφ' όσον αυτή ήταν και η άποψη της Διοίκησής τους  για την συγκεκριμένη ενέργεια, πέρασαν προ ημερών από όλα τα καταστήματα, γραφεία και επιχειρήσεις της Ιτέας, μοιράζοντας ένα καλοτυπωμένο φυλλάδιο.  Θέμα του ήταν η με πολύ ωραίο και έξυπνο τρόπο, τουλάχιστον οπτική ευαισθητοποίηση του αναγνώστη, για την πρόληψη των πυρκαϊών εν όψει της νέας καλοκαιρινής περιόδου.  
   Κεντρικό σύνθημα στο φυλλάδιο ήταν : ''Η προστασία των δασών είναι υπόθεση όλων μας!''.
Με δεδομένο ότι δεν είναι δυνατόν από το σύνθημα να εξαιρούνται κάποια δάση, ναί, συμφωνούμε ότι η προστασία του συνόλου των δασών, είναι υπόθεση όλων μας. Και για τα δάση της Πάρνηθας και του Παρνασσού και της Γκιώνας και βεβαίως και της Χαλκιδικής!  Εννοείται από ότι τα απειλεί...
   Αξιέπαινη λοιπόν η ενέργεια των ανδρών της Πυροσβεστικής μας να ευαισθητοποιήσουν τους κατοίκους, τουλάχιστον σε ότι τους αφορά, για την προστασία των δασών. Και έγινε ακόμη πιό αξιοπρόσεκτη από τους πολίτες, λόγω του  φιλικού τρόπου με τον οποίον έδιναν τα φυλλάδια και πληροφορίες για το θέμα.  Μπράβο σε όλους τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου