Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΜΕ'Ι'ΜΑΡΑΚΗΣ + ''ΣΚΟΥΡΙΕΣ'' = ΚΑΝΑΔΑΣ!

Στον Καναδά ο Πρόεδρος της Βουλής

   Έχουμε κι εμείς, για πρώτη φορά στην Νεώτερη Ελληνική Ιστορία, έναν Πρόεδρο Βουλής, ''γεμάτον πεζοδρόμιο'', Τσαμπουκά, έναν λαϊκά ετοιμόλογο πολιτικό, με το ζωνάρι του λυμένο πάντα για ''καυγά'', Κρητηκόσπορο Ντελικανή, μ' ένα ''μπλαζέ'' ύφος όταν χρειαζόταν και με τον ανδρισμό να ξεχειλίζει απ' τα ''μπατζάκια'' του.  Έναν Πρόεδρο, έξω απ' τα στερεότυπα και υπηρέτη της νομιμότητας των διαδικασιών εντός της Βουλής.  Θα τον αποκαλούσαμε ''Ακέφαλο'' και ''Αδέσμευτο'' ισχυρογνώμονα Βουλευτή και Πολιτικό άνδρα παλαιάς κοπής.
   Αυτός λοιπόν ο Πρόεδρος, πήρε εντολή από έναν άλλο Πρόεδρο (της Κυβέρνησης), να επισκεφθεί κατ' επειγόντως τον Καναδά (τέλος Μαϊου), μιάς και όφειλε ανταποδοτικά μιά τέτοια ''βίζιτα'' και να πάει να εξηγήσει, να δικαιολογήσει και να καθησυχάσει  τους ''επενδυτές'' Καναδούς, για την ασφάλεια της επένδυσής τους στην Ελλάδα. Χρυσός είναι αυτός και οι άνθρωποι τον θέλουν!  Δεν είναι δυνατόν να τους αφήσει η Κυβέρνηση απροστάτευτους και βορά στις ορέξεις των ολίγων ανοήτων και καθολικώς διαμαρτυρομένων κατοίκων της Χαλκιδικής!  Επιστρατεύθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής λοιπόν.  Ο παραπάνω περιγραφόμενος Πρόεδρος. Μόνος του.
  Εμείς χωρίς να θέλουμε να σχολιάσουμε το παραμικρό, απλά θα υπενθυμίσουμε αυτό το οποίο είπε προ ολίγων μηνών ο κος Πρόεδρος, με αφορμή μιά έντονη διένεξή του με βουλευτές εντός Βουλής :
''Εγώ, όταν βγάζω τα ρούχα μου για να τσακωθώ, πρώτα βγάζω το παντελόνι μου!!...''
Και βέβαια, όλα τακτοποιήθηκαν και οι πάντες εσιώπησαν. Ακόμα και αυτοί οι οποίοι δεν φορούσαν ''καλσόν''... 
Στον Καναδά λοιπόν, με τις ''Σκουριές'' κατά νού και με την Εθνική Υπερηφάνεια παρά πόδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου