Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΜΙΑ VIP...ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ


Μιά παράξενη άφιξη...

    Αναμνήσεις μας έφερε η προσγείωση ενός ελικοπτέρου στην περιοχή των Γαλλικών μώλων εχθές το απόγευμα στην Ιτέα. Και αναφερόμαστε στην τελευταία εμφάνιση ελικοπτέρου, όταν είχε γίνει και η παραλαβή επιβατών από την Ιτέα και η πτήση είχε καταλήξει με την δραπέτευση του φυλακισμένου Παλαιοκώστα από τις Φυλακές Κορυδαλλού.  
Ευτυχώς όμως!  Δεν παρέλαβε κανέναν.  Απλώς έφερε 2 επιβάτες. Και εδώ αρχίζει το παράξενο, το μυστηριώδες και το περίεργο της υπόθεσης. 
Αποβιβάστηκαν 2 άτομα, τους παρέλαβε ένα αυτοκίνητο (και τον πιλότο) και τους πήγε σε ξενοδοχείο της Ιτέας, όπου και παρέμειναν έως ενωρίς σήμερα το πρωί, οπότε και αναχώρησαν με το ελικόπτερο. Κυριολεκτικά έσπασαν τα τηλέφωνα! Τι επενδυτές αναφέρθηκαν, τι πολιτικά πρόσωπα για ιδιωτική συνάντηση ακούστηκαν, τι ''εντολές'' ομολογήθηκαν ότι διερευνώνται! Μέχρι και απροσδόκητο έλεγχο σε υπό εξέλιξη κρατική υπόθεση ανέφεραν κάποιοι ''καλά'' πληροφορημένοι!!..  Οργίασε η παραφημολογία! 
  Και όλα αυτά για ένα ελικόπτερο, του οποίου οι επιβάτες είχαν σχέση με την οργάνωση του ιστορικού Rally  Ακρόπολις, διανυκτέρευση δε των πληρωμάτων των αυτοκινήτων, θα γίνει στην Ιτέα στις 16&17-5-2013....

Συμπέρασμα :  Η Ιτέα χρειάζεται κατεπειγόντως ελικοδρόμιο!!.. Να μην 'πούμε και αεροδρόμιο!
Γιατί Μαρίνα ήδη έχει!!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου