Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΙΤΕΑΣ!... (δυνατότητα (!) επαναλειτουργίας από την Άνοιξη...)


έως τότε,...

****************************
                                                                   ΑΜΦΙΣΣΑ 18.10.2019
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Α.Δ.Τ.: 15/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κολυμβητήριο Ιτέας
Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Δημάρχου Δελφών, του Αντιδημάρχου ΔΕ Ιτέας, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού με την Πρόεδρο, μέλη και προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, στο Δημαρχείο της Ιτέας, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της δυνατότητας χειμερινής λειτουργίας του κολυμβητηρίου.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα συναντίληψης και συνεργασίας. Ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Τσατσαρωνης ανέλυσε την πρόοδο του έργου της ‘Ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητήριου’ και των συνοδών έργων που προγραμματίζονται άμεσα (η μελέτη είναι σε εξέλιξη ενώ έχει ήδη συμπεριληφθεί στο Τεχνικό πρόγραμμα που θα εισαχθεί στο επόμενο Δ.Σ.), ενώ από την πλευρά του Ναυτικού ομίλου αναλύθηκε η σημασία της συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας του για τους αθλητές τους Πολίτες και το σύλλογο.
Η Δημοτική αρχή εξέφρασε την στήριξη στο Ιστορικό σύλλογο και ανάλυσε την δυσχερή οικονομική συγκυρία στην οποία ευρίσκεται ο Δ. Δελφών. «Οι καταστάσεις τις οποίες βιώνουμε καθημερινά εξαιτίας της δέσμευσης των λογαριασμών του Δήμου, ως απόρροια Δικαστικών αποφάσεων σε συνδυασμό με την εξάντληση των διαθεσίμων ποσοτήτων καυσίμων, δυσχεραίνουν τη δυνατότητα λειτουργίας του κολυμβητήριου» δήλωσε ο Δήμαρχος. «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση, να διακόψουμε τη χειμερινή λειτουργία του, χωρίς να αποτελεί πολιτική μας επιλογή».
Αποφασίστηκε να εξεταστεί  η δυνατότητα επαναλειτουργίας του το νωρίτερο δυνατό μετα το πέρας του χειμώνα, ενώ παράλληλα να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου της Ενεργειακής Αναβάθμισης.

Από το Γραφείο Δημάρχου

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εγχείριση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε! Για να το κλείσετε σημαίνει ότι έχουν γίνει στο παρελθόν λαθοι, αυτά να βρείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ κρίμα εως ντροπή. Τελικά η "ανάπτυξη" οχι απλά θα αργήσει να έρθει σε αυτό τον νομό (έως να θεωρείται μια ουτοπία πλέον) αλλά αφαιρείται και κάθε υπάρχουσα σοβαρή προσπάθεια μέχρι τώρα. Αλίμονο στις νέες γενιές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την αντιμισθία σου κ. Τσατσαρώνη έχει λεφτά ο Δήμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή