Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

"ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ" ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ


                                                                                              ΑΜΦΙΣΣΑ 08.10.2019

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Α.Δ.Τ.: 11/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση αγροτικής οδοποιίας τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δελφών

«Βούλησή μας η στήριξη στην πράξη του πρωτογενούς τομέα»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 υπογράφτηκε η σύμβαση για το έργο «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Άμφισσας, Δ.Ε. Δελφών, Δ.Ε. Γραβιάς, Δ.Ε. Καλλιέων στο Δήμο Δελφών για τα έτη 2017 – 2018 (Α΄ Φάση)», ποσού 211.650,00 € με ΦΠΑ, με το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου Εταιρείας «ΑΦΟΙ ΤΣΩΜΟΥ Ο.Ε.».

Το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση και συντήρηση της υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας στις εν λόγω Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δελφών, ενώ η εξέλιξη αποτελεί την υλοποίηση της προεκλογικής μας δέσμευσης για επιτάχυνση των διαδικασιών συμβασιοποίησης και υλοποίησης των ήδη ενταγμένων έργων, όπως αυτό, για το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι όροι της διακήρυξης είχαν εγκριθεί 11 μήνες πριν!
«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα στηρίξει την πολύπαθη τάξη των αγροτών, θα συμβάλει στην αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα και ταυτόχρονα θα «ανοίξει» το δρόμο, για την υλοποίηση της Β΄ φάσης του ίδιου προγράμματος για τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες», σημείωσε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, τονίζοντας επίσης πως στον ατζέντα του Δήμου η στήριξη του αγροτικού κόσμου της περιοχής είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Και κατέληξε: «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί για τη Φωκίδα πηγή πλούτου, αρκεί όλοι μαζί, ο καθένας στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του, αλλά και των δυνατοτήτων του, να συμβάλουμε ώστε να αποκτήσει τη δυναμική που πρέπει. Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε τις ιδέες, αλλά και τη βούληση, να σταθούμε στην πράξη αρωγοί του αγροτικού κόσμου κάνοντας πράξη τη μετάβαση από τα λόγια πολλών χρόνων, στην πράξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Από Γραφείο Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου