Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΠΙΛΑΛΑ - ΤΣΑΚΙΡΗ (δ.σ.) : "ΣΥΣΤΗΝΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ"

...και ψυχοφάρμακα, θα προσθέταμε εμείς.
  Απαντώντας (δημοσίως) η πρώην αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας, σε μια σημερινή (εχθεσινή) απαντητική προς αυτήν επιστολή του Δημάρχου του Δήμου Δελφών (και η οποία επιστολή όμως δεν "κυκλοφόρησε ευρέως" στα ΜΜΕ της περιοχής μας), βάζει το κερασάκι στην τούρτα, για την τωρινή ..."ψυχοκατάσταση" του Δημάρχου μας.  
Εμείς εδώ, μέσα από αναρτήσεις μας στο epikourositeas.blogspot.gr, κατ' επανάληψη έχουμε αναφέρει ότι "κάτι δεν πηγαίνει καλά" στο βασίλειο της Δημαρχίας.  Συνεπώς, την διαπίστωση της κας Πιλάλα-Τσακίρη, ευλόγως την θεωρούμε ως επιβεβαίωση των αυθαιρέτων ...ψυχιατρικών γνωματεύσεών μας, για τον (υποτιθέμενον) δημοτικό άρχοντα της περιοχής μας.
Υπομονή. Οσονούπω ξεκινά η απόσυρση...

*************************************


Τριανταφυλλιά Πιλάλα – Τσακίρη
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δελφών
26/10/2018


Επί απαντήσεως του υπ αριθμ 21392 / 26.10.2018 εγγράφου του δημάρχου Δελφών:
Όταν ένας δημοτικός άρχοντας φτάνει στο σημείο να λέει δημόσια ότι για την υπηρεσιακή συμπεριφορά του φταίει το υπουργείο, ο δημοτικός σύμβουλος, ο εισηγητής και όποιος ρωτάει αν εφαρμόζονται ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ οι νόμοι, αλλά ο ίδιος ουδεμία ευθύνη φέρει… είναι φανερό, δυστυχώς σε όλους, τι του συμβαίνει.
Πέραν του παραληρήματος, η αίτησή μας με συγκεκριμένα ερωτήματα έχει κατατεθεί, έχει αποσταλεί και στα όργανα και στα υπουργεία, καθώς και στο ΣΕΠΕ και περιμένουμε να έρθει και στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Προσωπικά, προφανώς ΔΕΝ περιμένω να γίνω πρόεδρος ή αντιδήμαρχος , οπότε ΔΕΝ υπάρχει προσωπικό συμφέρον. Σε αντίθεση με τον δήμαρχό μας που αν συνεχίσει να μην εφαρμόζει αποφάσεις του Δ.Σ. και να κατηγορεί όλους τους άλλους, μιλώντας ακόμη και για πραξικοπήματα, δεν μπορεί να αποφύγει τις ευθύνες.
Όσο για «τον κόσμο», συμφωνώ. Τελικά, αυτός έκρινε με υπογραφές, εκπροσώπους, παραστατικά, συγκεντρώσεις, παρεμβάσεις … και το Λιμενικό Ταμείο και το κυκλοφοριακό Άμφισσας!
Συστήνω ψυχραιμία. Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον…

3 σχόλια:

  1. Κανεις τη «βρωμικη» δουλεια αλλων χωρις αυτοι να εκτιθονται.
    Η εμμονη σου με το λιμενικο ταμειο σε εβαλε στο παγκο και στην αφανια.
    Ποτε θα το καταλαβεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω προσέξει ότι κάθε φορά που ο Δήμαρχος πιέζεται εκτιθέμενος, έτσι για να περνά την ώρα του, γράφει μόνος του τα σχόλια, αφού κανένας δεν απαντάει για να τον υποστηρίξει, εκεί που ξέπεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή