Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

"ΜΑΥΡΟ" ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΩΤΕΙΝΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

Προσωρινά
    Έπαψε να δείχνει (λανθασμένα) την ώρα και να μας καλωσορίζει ο ηλεκτρονικός φωτεινός πίνακας στην παραλιακή λεωφόρο της Ιτέας, στην αρχή του μώλου.  Το γεγονός έχει συμβεί προ δυο ημερών και κατά πάσα πιθανότητα, θα εξακολουθήσει να παραμένει το "μαύρο" στην επιφάνεια του πίνακα, για κάποιες ημέρες ακόμη.
  Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από την Δ.Ε. Ιτέας,
υπήρχε πρόβλημα με τον προγραμματισμό της ηλεκτρονικής πλακέτας του πίνακα και για αυτόν τον λόγο, η αντικατάστασή της και η αναβάθμιση των παρεχομένων πληροφοριών του πίνακα με τις φωτεινές γραμματοσειρές, ανατέθηκε σε εξειδικευμένη με το αντικείμενο εταιρεία, μέσω δημοπρατήσεως.  Η οποία ανάδοχος εταιρεία, όπως έχει δεσμευθεί, εντός των προσεχών ημερών θα παραδώσει και θα εγκαταστήσει την νέα πλακέτα.  Και η οποία πλέον θα έχει την δυνατότητα να "ανεβάζει" στον πίνακα, εκτός από την ώρα και άλλες πληροφορίες για ολόκληρη την Δ.Ε. Ιτέας.  Από εκδηλώσεις έως και έκτακτες ανακοινώσεις.

  Υπομονή (για τους αδημονούντες) και ετοιμότητα για τους (πάρα πολλούς) προσδοκώντες και αναμένοντες την προ-Καλλικρατική κατάσταση της Ιτέας, όπως ακριβώς περιγράφεται στο μέτωπο του πίνακα.
Είθε!.. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου