Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ (μετά Η.Π.Α και προ Κίνας)

"Και εις άλλα, με υγεία..."

  Με νέα ήθη και έθιμα έχει αρχίσει να λειτουργεί (τρόπος του λέγειν το "λειτουργεί"...) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, καθ' όσον, λόγω των περιηγητικών "υποχρεώσεων" της Δημοτικής Αρχής, αναγκαστικά θα έπρεπε να προσαρμόσει και τις ώρες συνεδριάσεως του σώματος η πρόεδρός του, έτσι ώστε και το "jet lag" να μην επηρεάζει την νηφαλιότητα των ιπταμένων και περιφερομένων ανά την υφήλιο δημοτικών μας αρχόντων και να είναι ετοιμοπόλεμοι για την επομένη ταξειδιωτική τους εξόρμηση.
Διότι ως γνωστόν, μόλις προ ημερών αφίχθησαν από τις Η.Π.Α. οι δι' ημάς κοπιάζοντες και ήδη ετοιμάζουν αποσκευές για την μακρινή μας Κίνα. 
Για αυτό και το προγραμματισθέν για αύριο "λειψό" Δημοτικό Συμβούλιο των πέντε θεμάτων, το εξής ένα δηλαδή "αναπροσαρμογή προϋπολογισμού", θα πραγματοποιηθεί με ώρες Κίνας : στις 11:00' το πρωΐ της Τρίτης 16-10-2018.

  Φανταζόμεθα ότι προ ημερησίας διατάξεως, ο Δήμαρχος, θα ενημερώσει το σώμα, ή όσους εν πάση περιπτώσει ευρεθούν αύριο το πρωΐ στο Δημαρχείο, για τα αποτελέσματα του ταξειδίου- εμπειρίας του στο Πανεπιστήμιο Yale των Η.Π.Α.  Εξέδωσε δε και σχετικό Δελτίο Τύπου, όπου μετά από την συνοπτική περιγραφή της εκεί παρουσίας του (μετά των απαραιτήτων συνοδών του), καταλήγει στην συγκλονιστική αποκάλυψη ότι "επιβεβαιώθηκε η δυνατότητα και η αμοιβαία πρόθεση για σύσφιξη σχέσεων...".
  Και για όσους δεν το αντελήφθησαν, αυτό ήταν το "αποτέλεσμα" της δαπανηρής για τον Δήμο μας επισκέψεως του Δημάρχου στις Η.Π.Α.

Απορία μας : Υπήρχε περίπτωση να επισκεφθεί τις Η.Π.Α. ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος από οποιονδήποτε Δήμο της Ελλάδος και να μην τον υποδεχθούν με ανοικτές αγκάλες οι ομογενείς μας και οι οργανώσεις τους;  Εάν αυτό προσμετράται ως "επιτυχία", τότε ναι, καλά κάνει ο Δήμαρχος και πανηγυρίζει!

Παραθέτουμε την σχετική παράγραφο από το υπ' αρ. 49/12-10-2018 Δελτίο Τύπου του Δήμου Δελφών.

**********************************   


"...Την τελευταία ημέρα της αποστολής η αντιπροσωπία του Δήμου Δελφών επισκέφτηκε τον Πρόεδρο κ. Κλεάνθη Μεϊμάρογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων περιοχής μείζονος Νέας Υόρκης, που περιλαμβάνει στις τάξεις της περισσότερα από διακόσια ελληνικά σωματεία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η δυνατότητα και η αμοιβαία πρόθεση για σύσφιξη των σχέσεων της περιοχής μας με τα ομογενειακά σωματεία και τον ανθηρό Ελληνισμό της Αμερικής..." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου