Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΚΑΙ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ...

...Ότι το εγνώριζαν άπαντες!

(ολόκληρο το κείμενο του FAX στο τέλος του άρθρου)

    Σε συνέχεια του άρθρου μας για τον “μαύρο” αύλακα στην θέση “Βάλτος” κοντά στους Γαλλικούς μώλους, να προσθέσουμε ότι :
-   Όταν προ καιρού υπήρξε καταγγελία από κατοίκους προς την Δ.Ε. Ιτέας, για την εκεί διαμορφωθείσα κατάσταση, η Αντιδημαρχία μετέφερε το περιστατικό στην Π.Ε. Φωκίδος, καθ’ όσον η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι εκτός σχεδίου πόλεως, δεν ανήκει στον έλεγχο και την διαχείριση της Δ.Ε. αλλά στην Π.Ε. (Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος).
-    Όντως επραγματοποιήθη αυτοψία από κλιμάκιο της Π.Ε.   Ενετοπίσθη ο ρυπαίνων και δημιουργός αυτής της προσβολής προς το περιβάλλον και την δημόσια υγεία και επεβλήθη το προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο. 
 Εξυπακούεται ότι θα έπρεπε, ή ο υπόλογος ή η Π.Ε. να έχει τακτοποιήσει τον τόπο του ...εγκλήματος, αλλά καθώς προκύπτει από τις φωτογραφίες, δεν έχει επέμβει κανείς εκεί για την αποκατάσταση.
-   Υπήρξε μια προσπάθεια για μια γρήγορη διοχέτευση αυτών των αποβλήτων προς την θάλασσα μέσω του δημιουργηθέντος αύλακα, ώστε να “εξαφανισθούν” από εκείνου του σημείου, η οποία προφανώς δεν έφερε αποτέλεσμα.
-   Σε συνεχόμενες καταγγελίες κατοίκων και με την συμβολή του Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Δρακάκη, το Λιμεναρχείο Ιτέας ως αναρμόδιο στο να επέμβει, απέστειλε το εικονιζόμενο FAX προς την Π.Ε. Φωκίδος στις 21-2-2017 με κοινοποιήσεις προς ΟΛΟΥΣ!... Γνώση έλαβε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμφίσσης.

Συμπέρασμα :
Όταν μια κοινωνία δεν λειτουργεί με νόμους,
Όταν μια κοινωνία στηρίζεται σε λειτουργούς χωρίς φόβο και χωρίς πάθος,
Όταν το δόγμα “Κατόπιν ενεργειών μου” εξακολουθεί να βασιλεύει και
Όταν ο “Ωχαδερφισμός” είναι το μέτρο και η συνείδηση των πολλών,

Τότε είναι γεγονός ότι η παρακμή είναι η μόνη “αρμόζουσα αξία” σε αυτήν την κοινωνία.

σ.σ. : Το δημοσιευόμενο FAX με αποστολέα το Λιμεναρχείο Ιτέας και με πολλούς αποδέκτες εκτός από την Π,Ε, Φωκίδος , κυκλοφορεί ευρέως και ελεύθερα σε πολλά Γραφεία της πρωτευούσης του Δήμου μας. Μέχρις εκεί όμως. Απλά κυκλοφορεί.

Αναμένονται οι ενέργειες από αυτόν ο οποίος πρέπει εκ του νόμου να ασχοληθεί.




1 σχόλιο:

  1. Η βρωμα στον δρομο για Αμφισσα,απ' την Κακανου μεχρι τον Γλα απο που προερχεται αραγε...ζεχνει ο τοπος κ καμμια μυτη δεν ενοχληται.Ποιος περιμενεις βεβαια να ενοχληθει απ την βρωμα,οι βρωμιαρηδες δημοσιολειτουργοι,εχουν συνηθισει φαινεται απ την μποχα την δικη τους κ δεν παιρνουν χαμπαρι τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή