Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ...ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Άμουσο και Άνισο Κράτος 

   Στιγμιότυπα από τον εχθεσινόν Ευρωπαϊκό (!) εορτασμό της ημέρας Μουσικής, στην τοποθεσία ''Χαμένο Δάσος'' Χαλκιδικής.  Η χορωδία ενστόλων του Υπουργείου Ασφάλειας του Πολίτη, ερμήνευσε την παρωδία για ένα ''πιάνω'' και δέκα ''βαράω'' του Καναδού συνθέτη ''Eldorado'', τιμώντας με αίμα, την άμισθη υποχρέωσή της απέναντι στην στερούμενη περιβαλλοντικής και μουσικής παιδείας κοινωνία, των κατοίκων της Χαλκιδικής.
   Ένα ''cressento'' βίαιου κατευνασμού των ανθρωπίνων αντιρρήσεων,
για την συνέχιση της από αιώνων συνύπαρξης ανθρώπων και δάσους, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ''παραληρούντων'' από την μουσική πανδαισία των ροπαλοφόρων καλλιτεχνών, κάποιων ακροατών της παρωδίας, οι οποίοι τελείως συμπτωματικά, είναι όλοι τους, κάτοικοι της περιοχής.
   Δυστυχώς, την συγκεκριμένη διοργάνωση για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής ημέρας της Μουσικής, δεν την αναμετέδωσε κανένα Μ.Μ.Ε., λόγω της μη υψηλής ακροαματικότητος κατά την εκτίμηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.  Και έτσι αυτήν την μουσική πανδαισία, την χάρηκαν μόνον οι παρόντες εδώ και 12 μήνες κάτοικοι της Χαλκιδικής, σε αυτό το θέρετρο της ισοπέδωσης της αξιοπρέπειας ανθρώπων και περιβάλλοντος, σε αυτό το αρχέγονο δάσος της πατρίδας τους, σε αυτήν την παλαίστρα του τίμιου αγώνα τους.  Κρίμα...


1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ Η ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ {μετα τον εδιωξαν} "ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ " !!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ? ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ? Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΤΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή