Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Cine ΙΤΕΑ : ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ


Καλοκαιράκι !...

    Ήταν όντως, ένας δύσκολος, αλλά και ''γεμάτος'' Χειμώνας.  Με ''χαράτσια'' και ''μέτρα'', με υγρασία και μικροσεισμούς, με τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη στα μέρη μας και τους ''μικρο-μηκάδες'' να δηλώνουν ''παρών!'', ενώ οι διασυλλογικές εκδηλώσεις αλληλεγγύης, να είναι στην ημερήσια διάταξη.  Κι ακόμη με τα δημοτικά μας, με τις καταγγελίες και τις ακούσιες παραιτήσεις,
τα αθλητικά μας με τις διακρίσεις και τις προσδοκίες, ενώ οι ''απ'ευθείας αναθέσεις'', να συναγωνίζονται την αίγλη των αυτοδιοικητικών εκλογών.
   Χειμώνας όμως ήταν και πέρασε.  Κι ο λαμπρός ήλιος του τόπου μας, μαζί με το μεγάλωμα της ημέρας, μας έφερε και την καλή διάθεση, μας έφερε και το ''έξω'', μας έφερε το καλοκαιράκι.

   Πιστή στο ''ραντεβού'' της με την Μαρίνα Ιτέας η Λέσχη μας, με την περισυνή μας συνήθεια, αυτήν  του Παρασκευ-ιάτικου καλοκαιρινού υπαίθριου κινηματογράφου, να τείνει να γίνει ...θεσμός, προγραμματίζει ξανά την θερινή της δραστηριότητα  των προβολών, στο παρκάκι πίσω απ' τα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου.  
Και το ''θέαμα'' αρχίζει από την προσεχή Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στις 21:30' το βράδυ.  Όλοι οι φίλοι του κινηματογράφου και της Λέσχης, θα είμαστε εκεί!
Καλό Καλοκαίρι !...

***************************************************

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
Η καλοκαιρινή αυλαία ανοίγει!!
Το cineitea ξεκινάει και πάλι από την Παρασκευή 20/6 στις 9.30μμ
Θα βρεθούμε και φέτος το καλοκαίρι στον ίδιο χώρο δίπλα στο κύμα στη Μαρίνα Ιτέας (στο αλσάκι πίσω από το κτίριο του Λιμενικού Ταμείου) με προβολές ταινιών, εκδηλώσεις-συζητήσεις με σπουδαίους δημιουργούς και πολλές εκπλήξεις…. Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις!
(Υπενθυμίζουμε ότι διατίθενται δωρεάν κάρτες για άνεργους συμπολίτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας.)
ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/6 στις 9.30μμ
Θα προβληθεί η ταινία «Francis Ha» του Νόα Μπάουχμαν με την Γκρέτα Γκέργουϊκ

Μια απολαυστική, ανθρώπινη ταινία με χιούμορ. Η Francis Ha, μια 27χρονη γυναίκα, παρορμητική και ευαίσθητη, ρίχνεται με ορμή στα όνειρά της ακόμα και δε φαίνεται ότι θα πετύχει. Η Francis Ha μας χαρίζει μια αναζωογονητική αίσθηση και αισιόδοξη ματιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου