Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΩΚΙΔΟΣ : ''10ΗΜΕΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ''


Μια πολλή καλή ιδέα.

   Το  Επιμελητήριο Φωκίδος, όντας ενεργό και όχι στατιστικό τμήμα της πολύπαθης και πολυπόθητης Φωκίδος, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ''ζεσταθεί'' η αγορά του Νομού, αρχίζοντας από την πρωτεύουσά του, την Άμφισσα. Διοργανώνει λοιπόν, ένα ''10ήμερο Καταναλωτή'' όπως το αποκαλεί, από τις 24 Ιουνίου, έως και τις 3 Ιουλίου 2014.
 Οι άνθρωποι του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, προετοίμασαν ολόκληρη την τοπική αγορά της πόλεως, δημιουργώντας αυτό το εκπτωτικό 10ήμερο, θέλοντας να στρέψουν με αυτόν τον τρόπο τους καταναλωτές και στα εντόπια καταστήματα, εν όψει της ετήσιας εμποροπανήγυρης η οποία πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες στην Άμφισσα.

  Άριστη ιδέα και μάλιστα κοινωνικά ενδιαφέρουσα, μιας και θα κινητοποιηθεί πλήθος ανθρώπων και Ομάδων, συμμετέχοντας με πολλαπλές δράσεις πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ''προωθώντας'' και αναδεικνύοντας αυτό το 10ήμερο στην πόλη.

   Να ευχηθούμε να τύχουν ανάλογης προβολής και φροντίδος και άλλες δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και για άλλες πόλεις εντός του Νομού.  Γιατί αυτό είναι για το καλό των τοπικών αγορών και βεβαίως, οι άνθρωποι του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, το γνωρίζουν πολύ καλά.  
Και βέβαια, δεν είναι μόνοι τους σε αυτήν την προσπάθεια.  Την υποστηρίζουν ο Δήμος, η Δ.Ε. Άμφισσας, καθώς και επαγγελματίες και έμποροι μέλη του Επιμελητηρίου.
Καλή επιτυχία στην εξαίρετη προσπάθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου