Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : RENT A CAR !!... (FREE)


Για το καλό μας (τους)!

  Δεν είναι άσχημο!  Δεν είναι καθόλου απρεπές και ανήθικο!  Απεναντίας!   Όταν ο Δήμος δεν έχει χρήματα ούτε για μελάνια στα φωτοτυπικά, δεν είναι καθόλου παράλογο να κυκλοφορούν κάποιοι αιρετοί μας με υπηρεσιακά αυτοκίνητα, προς χάριν του γενικού συμφέροντος.  Ίσα-ίσα όπου οι άνθρωποι ''ξοδεύουν'' το χρόνο τους οδηγώντας από μόνοι τους, χωρίς οδηγό, από το σπίτι στο γραφείο, στο Super Market, στο ψιλικατζίδικο και στις γειτονικές Κοινότητες εάν χρειαστεί, χωρίς έναν οδηγό να τους απαλλάξει από αυτά τα πρόσθετα βάρη.  Τελικά το να είσαι Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχος στον Δήμο Δελφών, είναι πολύ κουραστικό.  Και καλόν είναι να μην γινόμαστε ''γκρινιάρηδες'' εμείς οι δημότες, για τον τρόπο με τον οποίο επιτελείται αυτό το τεράστιο και εποικοδομητικό έργο στον Δήμο μας, προς όφελος των δημοτών του βεβαίως, βεβαίως.


Διαβάστε την σημερινή άποψη του Δημοτικού Συμβούλου κου Δρακάκη για το θέμα.
Εμείς όμως διαφωνούμε ως προς την τελευταία επισήμανσή του.  Δηλαδή στο εάν και κατά πόσον υπάρχει,  πολιτική καλλιέργεια και δημόσια ηθική στους αιρετούς χρήστες των υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου μας.  Αλίμονο!...

*****************************************************************

  H ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ …

Η Ελληνική πολιτεία με νόμο απαγορεύει ρητά την χρήση υπηρεσιακών οχημάτων από αιρετούς άρχοντες και ειδικά για αποκλειστική χρήση . Η χρήση και μόνον για υπηρεσιακούς σκοπούς θα πρέπει να έχει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου . Από την αρχή της δημοτικής θητείας Δήμαρχος και κάποιοι αντιδήμαρχοι άρχισαν να οδηγούν υπηρεσιακά αυτοκίνητα Παρανόμως - Ανεξέλεγκτα χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα κατά αποκλειστική χρήση !!! Το αποτέλεσμα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα να τα οδηγούν πλέον κατά αποκλειστική χρήση εκτός των αντιδημάρχων και άλλοι πρόεδροι δημοτικών ενοτήτων , τοπικοί σύμβουλοι καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου . Είναι σαφές ότι η ατιμωρησία δημιουργεί και αποθράσυνση.
Ο Δήμαρχος και κάποιοι αντιδήμαρχοι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ατιμωρητί οτιδήποτε για την εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων των ιδίων και των αυλικών τους . Δεν κρατούν ούτε καν τα προσχήματα μη έχοντας την στοιχειώδη πολιτική καλλιέργεια και δημόσια ηθική …
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

1 σχόλιο:


  1. Galaxaura Elliniki 23 Νοεμβρίου 6:36 μ.μ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΡΑΚΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή