Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΑΡΧΟΣ : ''ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΗΜΑΙΕΣ!...''



Έχωμεν Σημαίες, πλέον!...

    Λογικό είναι σε μια μεγάλη περιοχή όπως είμαστε εμείς εδώ, στον Δήμο Δελφών, όπου και οι καιρικές συνθήκες τείνουν περισσότερο προς την ''αιολίζουσα'' κατάσταση, να έχουμε πρόβλημα με τις ανηρτημένες Σημαίες.  Ο συχνός και δυνατός αέρας, τις κακομεταχειρίζεται, τις φθείρει και εάν προσθέσουμε την ατονία των χρωμάτων με την πάροδο του χρόνου και τις όποιες κάποιες απώλειες, είναι πολύ λογικό από καιρού εις καιρόν, να χρειάζονται αντικατάσταση και ανανέωση.
   Πολύ σωστά λοιπόν, ο Δήμαρχός μας, από μόνος του, έψαξε σε όλη την χώρα και βρήκε κατασκευαστή Σημαιών, του οποίου η εργασία να είναι ποιοτική και οι τιμές του ικανοποιητικές για αυτές τις δύσκολες (οικονομικά) ώρες του Δήμου και του ανέθεσε απ' ευθείας την προμήθεια Σημαιών για τις ανάγκες ολόκληρου του Δήμου Δελφών.  
     Εμείς, δεν γνωρίζουμε ούτε τον προμηθευτή των Σημαιών, ούτε εάν η συμφωνηθείσα τιμή των 1.862,22 ευρώ, είναι καλή και συμφέρουσα.  Φανταζόμαστε όμως ότι ο Δήμαρχός μας, για να καταφέρει και να ''ξετρυπώσει'' αυτή την εταιρεία από τον Άγιο Δημήτριο (Αττικής;), μάλλον θα πληρεί τις ''προδιαγραφές'' της απ' ευθείας ανάθεσης του έργου.  Πρέπει να βιαζόμασταν και πολύ σαν Δήμος για τις Σημαίες και για αυτό το ''πήρε επάνω του'' ο ίδιος ο κος Δήμαρχος, βρίσκοντας μετά από έρευνα φανταζόμαστε, τον κατάλληλο προμηθευτή.

   Έχουμε όμως μια απορία : Γιατί παραγγείλαμε 3 (τρείς) Σημαίες Ιαπωνίας;
Κίνας, Η.Π.Α. και Ρωσίας, το καταλαβαίνουμε.  Παραγγείλαμε από 2 (δυο), για το ενδεχόμενο έλευσης επενδυτών από αυτά τα Κράτη και για να έχουμε και από μια ''καβάντζα''.  Για τις Σημαίες της Ιαπωνίας όμως, γιατί παραγγείλαμε 3 (τρείς);...
Σίγουρα θα έχει τους λόγους του ο κος Δήμαρχος.  Και βεβαίως και η Επιτροπή Τουρισμού και Προβολής του Δήμου μας.  Έτσι είναι;...  
Και έτσι να μην είναι, εμείς πλέον από σήμερα, έχωμεν Σημαίες!

*******************************************************************************


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου