Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΜΦΙΣΣΗΣ vs ;... ΩΧ !...



Αυτοκινήτων (παλαιών) συνέχεια.

   Οι  ''Περί και την Περιοχήν'' μας βουλευτές κος Γ. Σταθάς και Β. Κυριακάκης, μαζί με τους Α. Μητρόπουλο και Δ. Στρατούλη,  είχαν καταθέσει από τον μήνα  Οκτώβριο 2013, μιά ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων, απευθυνόμενοι προς τους Υπουργούς  Δικαιοσύνης και Εσωτερικών.  Το θέμα της ερώτησης ήταν, η ''εξαφάνιση''  7 (επτά)  παροπλισμένων αυτοκινήτων και οχημάτων του τέως Δήμου Ιτέας, από την τοποθεσία των Σφαγείων στην θέση ''Λαρνάκι''.
Η ιστορία είναι γνωστή με κάποιους αγνώστους να έχουν εισέλθει στον περιφραγμένον και ιδοκτησία του Δήμου χώρο τον Νοέμβριο του 2012, όπου ήσαν σταθμευμένα τα 7 (επτά) οχήματα και να έχουν επιδοθεί στην αποσυναρμολόγησή τους.  Είχαν ζητήσει εξηγήσεις από τους αγνώστους, κάποιοι υπάλληλοι του Δήμου Δελφών, οι οποίοι είχαν ειδοποιήσει και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.  Αυτός κατέφθασε στον χώρο, συζήτησε για λίγο με τους αποσυναρμολογητές και στην συνέχεια, ενώ αυτός απεχώρησε, οι άνθρωποι συνέχισαν το έργο τους :  Την διάλυση των κουφαριών-αυτοκινήτων.  Αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες ημέρες, τα διαλυμένα οχήματα, να εξαφανιστούν από εκεί, χωρίς να γνωρίζει κανείς ούτε τον ''εργολάβο'' ούτε τον προορισμό τους.   Ζητήθηκαν εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16-11-2012, αλλά λόγω της παρατεταμένης κωλλυσιεργείας εκ μέρους της Αντιδημάρχου, κατετέθη μηνυτήρια αναφορά για το θέμα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμφίσσης από την Δημοτική Παράταξη ''Πολίτες στο Προσκήνιο''.  Και τελικά, το θέμα έφτασε έως και την Βουλή των Ελλήνων.
Εκ των δυο ερωτώμενων Υπουργών, ο της  Δικαιοσύνης  απάντησε και όπως γράφει στην απάντησή του, έχει επιληφθεί η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμφίσσης και έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση την οποία διεξαγάγει το Τμήμα Ασφαλείας της πόλεως.  Και βεβαίως για ότι προκύψει, θα  επιληφθεί η Δικαιοσύνη, ενώ αναμένεται και η έρευνα του Υπουργείου Εσωτερικών.
Κοντολογίς, ώχ!...

********************************************************************** 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου