Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ''ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ'' ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ.


Ένας δικός μας αϊδός.
Ένα με σπουδές μουσικής Ιτιωτόπουλο.

    Ο Θανάσης Κατσουλιέρης, είναι ένα παιδί, του οποίου η μουσική παιδεία είναι γνωστή στην περιοχή μας κι όχι μόνον.  Όσες φορές τον είδαμε να εμφανίζεται εμπρός σε κοινό, παίζοντας και τραγουδώντας, απολαύσαμε το ύφος του, το ''ρεπερτόριό'' του και την συμμετοχή του στην διασκέδαση μαζί με τους ανθρώπους-ακροατές του.  Για αυτό και είναι αγαπητός σε παρέες, σε Ταβέρνες και σε Κοσμικά Κέντρα.  Παρ' ότι  δε, το καλύτερό του σημείο είναι οι εμφανίσεις του μαζί με άλλους μουσικούς σε συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις, εν τούτοις, δεν λέει να φύγει από την περιοχή μας αναζητώντας το κάτι παραπάνω, ωσάν να είναι δεμένος με ετούτη την άκρη του ελαιώνα.  Και ποιός από εμάς δεν είναι άλλωστε..
   Όλα τα προαναφερόμενα, προδιαθέτουν όσους δεν γνωρίζουν τον Θανάση, για το τι θα συμβεί στο Ρακάδικο ''Το Ρακομελιό'' στην Ιτέα, το Σάββατο το βράδυ.  Σε ένα ζεστό περιβάλλον, με τον νέο καταστηματάρχη να καμαρώνει για την καταγωγή του, την δε ρακή, τους ντάκους και τους χοχλιούς, να περιμένουν τους τιμητές τους, εκεί ο Θανάσης θα τραγουδήσει μετά τις 10 το βράδυ, δείχνοντας έναν νέο τρόπο διασκέδασης για τον κόσμο της περιοχής μας :  Μικροί καθημερινοί χώροι, καλό ''πιοτί'' και καλή παρεΐστικη ζωντανή μουσική.

Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν, στο ''Ρακομελιό'', με την Κρητική κουζίνα να συνοδεύει την ρακή και τον Θανάση να σιγοτραγουδάει μαζί μας.  Έτσι θα γίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου