Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

ΔΩΡΕΑΝ "Rapid Test" ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΕΣΦΙΝΑ ΑΜΦΙΣΣΑ & ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ

(Άγιος Νεκτάριος - Δεσφίνα)
                                                                      ΑΜΦΙΣΣΑ 09.02.2021

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι covid-19 (rapid tests) σε Δεσφίνα, Άμφισσα και Γαλαξίδι


Δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους covid-19 (rapid test) θα πραγματοποιήσει αυτή την εβδομάδα η Κινητή Ομάδα Υγείας Φωκίδας του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών.

Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Τρίτη 09 Φεβρουαρίου θα διενεργούνται rapid tests για τους πολίτες στην κεντρική πλατεία της Δεσφίνας, από 10:00πμ έως 12:00μ.


  • Αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου από 09:00πμ έως 11:00πμ, θα πραγματοποιηθούν rapid tests στην Άμφισσα, σε δυο σημεία της πόλης, στην Πλατεία Ησαΐα για τους πολίτες και στην Πλατεία Κεχαγιά για τους υπαλλήλους του Δήμου Δελφών.


  • Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, από 10:00πμ έως 12:00μ., η Κινητή Ομάδα Υγείας Φωκίδας θα διενεργήσει rapid tests στο Γαλαξίδι.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, όλοι οι παραπάνω έλεγχοι θα διενεργηθούν σε στεγασμένους χώρους.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δειγματοληψία είναι απαραίτητο να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Για την μετακίνησή τους στην περιοχή της δειγματοληψίας πρέπει να αποστείλουν με μήνυμα τον αριθμό 1 στο 13033 ή να συμπληρώσουν την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση. Στο χώρο που θα διενεργούνται τα τεστ, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου