Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

ΕΠΑΝΑ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την Δευτέρα 01 Μαρτίου ο Ν.Ο.Ι. επαναλειτουργεί μετά από διάστημα τεσσάρων μηνών απραξίας ξεκινώντας αρχικά με τα αγωνιστικά τμήματα του, τμήματα Α.Μ.Ε.Α. και τμήματα υποψηφίων μαθητών της Γ' λυκείου.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Δελφών για την άψογη συνεργασία μας στο να συντηρηθεί και να ετοιμαστεί άμεσα το κολυμβητήριο για την επανεκκίνηση του.
Ευχαριστούμε προσωπικά τον Δήμαρχο Δελφών Κο Ταγκαλή, τον Αντιδή-μαρχο Ιτέας Κο Τσατσαρώνη , τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κο Γρίβα και τον Πρόεδρο Τ.Κ. Ιτέας Κο Λύτρα για την συνεργασία τους και το ενδιαφέρον τους.
Επίσης τεράστια συμβολή στην άμεση επανέναρξη του κολυμβητηρίου έχουν ο υπεύθυνος κολυμβητηρίου Κος Καλλίας , ο υπεύθυνος καθαριότητας του Δήμου Κος Καστανόπουλος και η υπεύθυνη περί αθλητισμού του Δήμου Κα Βασιλειάδου.
Το νέο ξεκίνημα θα γίνει με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον ιό COVID-19.

Ελπίζουμε ότι η Δευτέρα 01 Μαρτίου θα είναι ένα νέο ξεκίνημα για τον Ν.Ο.Ι. και το κολυμβητήριο της πόλης μας που είναι και το μοναδικό στον Νομό Φωκίδας.
Είμαστε σίγουροι ότι η λειτουργία του θα είναι απρόσκοπτη καθ'όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου χωρίς άλλα εμπόδια , χωρίς προβλήματα και θα εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Εκ του Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Γεωργία Τριψάνα.


Ναυτικός Όμιλος Ιτέας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας
332 00 Ιτέα
t. 2265034144


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου