Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2021

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Εθιμοτυπική επίσκεψη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γεώργιο Δελμούζο επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος και ο Λιμενάρχης Ιτέας Αντιπλοιάρχος Λ.Σ. ΚΟΤΣΙΜΠΟΣ Αλέξανδρος.

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης, μεταξύ άλλων έγινε εκτενής αναφορά στη μελέτη του έργου της εκβάθυνσης και επέκτασης του Λιμένα Ιτέας, προϋπολογισμού 6,2 εκ. ευρώ, που θα δημοπρατηθεί από την ΔΤΥ της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας και το οποίο αυξάνει το μέτωπο κατά μήκος και κατά βάθος, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης διαφορετικών δυνατοτήτων υποδοχής, συμβάλλοντας στην γενικότερη αναβάθμιση του λιμένα Ιτέας , καθώς και της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης υφιστάμενων χρηματοδοτικών αναπτυξιακών προγραμμάτων, που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην διατήρηση της εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας των Λιμενικών Αρχών, οι οποίες υπάγονται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.-

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ


ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΟΤΣΙΜΠΟΣ Αλέξανδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου