Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ (Κολοπετεινίτσας) - Προτεινόμενη η παρουσία με ενδυμασία ...παραλλαγής!

Η Εκάλη της Ιτέας
  Ο πολύ καλός και συμπαθέστατος Πρόεδρος της Κοινότητος Τριταίας, προσκαλεί τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Ιτέας και τους κατοίκους της Κοινότητος, να παραστούν σε Συνέλευση, προκειμένου να κάνει απολογισμό (λέει) και να συζητηθούν θέματα και προτάσεις (λέει), τα οποία αφορούν την Κοινότητα. 
  Οι ασφαλείς μας όμως πληροφορίες λένε ότι, ένα συγκεκριμένο θέμα θα είναι το επίκεντρον της Συνελεύσεως και ότι η εν λόγω δρομολογηθείσα διαδικασία, είναι το προοίμιον και η ενημέρωση των κατοίκων, στην επερχόμενη "αναμέτρηση" (για χωροταξικά θέματα) της Τριταίας, με γειτνιάζουσα κοινότητα.


  Για αυτό το ζήτημα (πρόβλημα), υπάρχει προϊστορία πολλών ετών και έντονο παρασκήνιο, την εσκεμμένη και παραπεταμένη αδρανοποίηση του οποίου, έχουν εκμεταλλευθεί κατά καιρούς, "άρχοντες", "αρχοντίσκοι", ιδιοκτήτες και "Μελετητές".

  Όμως, υπήρξαν προσφάτως απρόσμενες εξελίξεις και παρ' όλες τις από "τριγύρω" προσπάθειες διαμεσολαβητών "εφησυχασμού" του Προέδρου της Τριταίας, η δημοσιοποίηση και η απαίτηση της Τριταίας για την δικαία αναγνώριση της εδαφικής της οντότητος, είναι προ των πυλών.
  Ήδη έχουν καταγραφεί δημόσιες λεκτικές "αψιμαχίες" ανάμεσα στους χωροταξικά "αντιπάλους", αλλά το σπουδαιότερον είναι, ότι υπάρχει Εξώδικος Πρόσκληση - Δήλωση και Διαμαρτυρία του Προέδρου της Τριταίας και η οποία έχει επιδοθεί στους αποδέκτες της (ανάμεσά τους και ο Δήμος Δελφών), από τον Φεβρουάριο του 2020.  Και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε απάντηση, ούτε και αντίδραση!...

Επί του θέματος όμως θα επανέλθουμε (με τα υπάρχοντα στοιχεία), μετά από την Συνέλευση στην Τριταία.


Η Πρόσκληση


ΧΧΧΧ

3 σχόλια:

  1. Μήπως ήρθε η ώρα ο Παλαβογιώργης να ξεσκονίσει τα όπλα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιωτ'προωθησε την επανονομασια σε Κολοπετινιτσα κ πολλά θαυμαστά θα γίνονταν για το χωριό σου κ όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρεπορτάζ δεν έχουμε από τη μεγάλη λαοσύναξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή