Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ο Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΦΡΑΓΗ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ


Κάγκελα, ή Καγκελαρία;...

ΝΟΙ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 6/11/19
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δ. Δελφών υπεβλήθη ερώτηση σχετικά με το εάν η δημοτική αρχή αναθεωρεί την προγενέστερη τοποθέτησή της όσον αφορά στο άμεσο άνοιγμα του Δημ. Κολυμβητηρίου Ιτέας, με βάση την τελευταία θετική εξέλιξη, η οποία είναι η εξής: πίστωση, εκ μέρους του συνεργαζόμενου πρατηρίου, για το χρονικό διάστημα των 4 μηνών και του ποσού των 30.000 Ευρώ με αποκλειστική παροχή πετρελαίου μόνο για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας.

Η δημοτική αρχή εμμένει στην αρχική της απόφαση αναφέροντας επιπλέον πως, το θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας θα επανεξεταστεί με την υποβολή του νέου προϋπολογισμού του Δήμου Δελφών.
Άποψη του ΔΣ του ΝΟΙ αποτελεί το εξής: εάν δεν υπάρχει συνέχεια στην παροχή πετρελαίου, δεν μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα το κολυμβητήριο. Κατά συνέπεια, η οποιαδήποτε ιδιωτική πρωτοβουλία καθίσταται, δυστυχώς, μη εφαρμόσιμη. Επιπλέον, θα ήταν αχαρακτήριστη από μέρους μας, η ενέργεια του να καταναλώνουμε πετρέλαιο χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Λανθασμένα δημιουργήθηκε η εντύπωση πως το ΔΣ του ΝΟΙ αναζητά, έστω και μικροποσότητες πετρελαίου. Οι κινήσεις μας προς την ανεύρεση πετρελαίου είναι συντονισμένες και αναφέρονται σε φορείς, οι οποίοι στηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες. Η παραλαβή, δε, του πετρελαίου θα γίνονταν αποκλειστικά και μόνο από την Δημοτική Κοινότητα Ιτέας, στην οποία πλέον αφήνουμε την πρωτοβουλία της παροχής πετρελαίου ή μη. Οι περαιτέρω ενέργειες που έχουμε δρομολογήσει θα συνεχιστούν πάραυτα, άγνωστο όμως το πότε θα ευοδώσουν.
Κατά συνέπεια, η χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας σταματά από πλευράς Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, μέχρι νεοτέρας.
Οι προπονητές των αθλημάτων θα έρθουν σε επαφή με τους αθλητές τους, προκειμένου να προγραμματίσουν τις ώρες της ξηρής προπόνησης και τις τυχόν προπονήσεις στα πλησιέστερα διαθέσιμα κολυμβητήρια, τους υπευθύνους των οποίων ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προθυμία τους και την άψογη συνεργασία τους.
Εκ του ΔΣ

Ναυτικός Όμιλος Ιτέας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας
332 00 Ιτέα
t. 2265034144, m. 6973051216

4 σχόλια:

  1. Επειδή τον τελευταίο καιρό κυριαρχεί μια πολεμική νοοτροπία εις βάρος όλων των κατοίκων της Δ. Ε. Ιτέας, έχω να σημειώσω τα εξής: 1. Οι ψηφοφόροι σταυρώνουν τον εκάστοτε υποψήφιο για να ασχοληθεί με ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ του τόπου και όχι μόνο με αυτά που αφορούν τον Σύλλογο που εκπροσωπεί ο εκάστοτε υποψήφιος ή αιρετός. 2.Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και η καθαριότητα, εκτός και αν όλοι οι υπόλοιποι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η "Ελίτ" του κολυμβητηρίου. 3. Κανένας δεν θέλει να βλέπει αθλητικούς χώρους κενούς να μαραζώνουν, αλλά το ενδιαφέρον πρέπει να είναι ισομερώς κατανεμημένο σε όλα τα προβλήματα του τόπου που εκπροσωπεί κάθε Δημοτικός Σύμβουλος και όχι ανάλογα με τα συμφέροντα. 4. Η ενασχόληση με την πολιτική είναι δύσκολος και ανηφορικός δρόμος και πρέπει να διεκδικεί κάθε υποψήφιος ή αιρετός το καλό όλων των δομών του τόπου που εκπροσωπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5. Να μάθουν μερικέ κυρίες πως η έπαρση και η αλαζονεία τιμωρούνται.

      Διαγραφή
  2. Ακούσαμε και ένα σωστό σχόλιο.Μπράβο στον συντάκτη του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε παρασυρθεί σε ανούσιες εκτιμήσεις και αξιολογήσεις ασχολούμενοι με το κάθε είδους ΔΕΝΤΡΟ και αφήνουμε το ΔΑΣΟΣ που είναι ο σκόπιμος παραγκωνισμός της Ιτέας, η απαξίωσή της,η προσβολή των κατοίκων της, η κατεδάφιση των κατακτήσεών της, και εμείς σε όλες αυτές τις κατάπτυστες εις βάρος μας προσβολές τρωγόμαστε μεταξύ μας. Με όλα αυτά που μας κάνουν μας δίνουν κάθε δικαίωμα και αφορμή να αντιδράσουμε. Να μαζεψουμε υπογραφές και ζητήσουμε ότι δικαιούμαστε και μας ανήκει.Και είναι πάρα πάρα πολλά. Το λόγο τον έχουν οι αιρετοί της Ιτέας. Ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή