Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ (προς τον Υπουργό Παιδείας) ΓΙΑ ΤΟ Τ.Ε.Ι. ΑΜΦΙΣΣΗΣ


Και η Π.Ε.Φωκίδος κατά του Υπουργού

  Και οι πέτρες τρόπος του λέγειν έχουν εναντιωθεί, σε αυτό το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, με το οποίον ο (για πολλοστή φορά) υποβιβασμός της Φωκίδος, γίνεται εντός των προσεχών ημερών, Νόμος του Κράτους. 
Η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος, με επιστολή της υπογεγραμμένη από τον Αντιπεριφερειάρχη και από 3 (τρεις) Περιφερειακούς Συμβούλους, ζητά από τον Υπουργό, το ελάχιστο αυτονόητο : Την διατήρηση του ΤΕΙ Αμφίσσης. 


  Φθάσαμε δε στο σημείο, να ανακοινώνεται η δημιουργία Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (μόλις 30 χλμ από το Πανεπιστήμιο Αθηνών) και για ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αφ' ενός να της απαγορεύεται η ίδρυση Πανεπιστημίου στην επικράτειά της και αφ' ετέρου να διασπείρονται και να απορροφούνται τα ήδη εντός της λειτουργούντα ΤΕΙ, σε Πανεπιστήμια άλλων Περιφερειών.  Με δώρο βεβαίως και τον "αφανισμό" του ΤΕΙ Αμφίσσης.

Τόσην Πολιτική  ελαχιστότητα, δεν είχεν γνωρίσει άλλοτε ο τόπος μας.

Η επιστολή της Π.Ε. Φωκίδος :

*****************************************************



2 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΙΔΡΎΣΕΙ ΤΟ... "ΔΕΛΦΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ"; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ; ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΌ ΤΕΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ; ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΘΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η παρέα των περιφερειακων συμβούλων που σε στήριξαν.έρχεται μαύρο αρσενικό και θηλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή