Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

"ΨΙΘΥΡΙΖΟΝΤΑΣ" ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Από το "RoadHouse Blues Club"
στην παραλία των Φοινίκων
Είσοδος ελευθέρα






Στις 6 & 7 Ιουλίου ξεκινά το φετινό WHISPERS OF THE SEA με τους ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΓΑΛΙΟ και ΜΠΟΡΙΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟ στην παραλία Maiami δίπλα στο ALLEGRO café.

---------------

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 10 το βράδυ θα εμφανισθεί ο Στέλιος Μαγαλιός, η φωνή των Sober On Tuxedos. Στα κενά των εμφανίσεων του σχήματος σε όλη την χώρα, ταξιδεύει το ακουστικό solo project του.
Μουσικές από όλο το φάσμα της ξένης και ελληνικής ροκ ταξιδεύουν τους ακροατές σε ενα one man show που δεν συναντάς συχνά. Υπόσχεση για μια βραδιά που θα θυμούνται όσοι παρευρεθούν για καιρό. 

---------------


Στη δεύτερη μέρα το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 10 το βράδυ, θα εμφανισθεί ο Μπόρις Βουτσινος...

Άνθρωπος-ορχήστρα...''O Μπόρις Βουτσίνος και η φορητή μονοθέσια ορχήστρα του σε μπλούζ, τζαζ, ράγκταϊμ, γκόσπελ, σόουλ και συναφή''

Και κιθάρα και φυσαρμόνικα και κρουστό, «τα πάντα όλα», που θα έλεγε και ο γνωστός γεωργοφιλόσοφος. Ο Μπόρις Βουτσίνος είναι ένας πραγματικός άνθρωπος-ορχήστρα. Και αν σας θυμίζει κάτι το όνομά του, μην αγχώνεστε και μη σπεύδετε στο Google. Είναι γιος του γνωστού μπάσου Φραγκίσκου Βουτσίνου, που έκανε καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από εκεί το μικρόβιο, σόι πάει το βασίλειο, μπλα, μπλα, μπλα, μην κολλήσουμε στα τετριμμένα. Σημασία έχει ότι ο Μπόρις (εκ του Γκοντούνοφ φυσικά!) είναι μάλλον ο πιο θεαματικός μουσικός των αθηναϊκών πεζοδρομίων και πεζοδρόμων. Ενας πρίγκιπας του μπλουζ. Στις 6 & 7 Ιουλίου ξεκινά το φετινό WHISPERS OF THE SEA με τους ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΓΑΛΙΟ και ΜΠΟΡΙΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟ στην παραλία Maiami δίπλα στο ALLEGRO café.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου