Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΠΡΩΪΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018
   Σχεδόν εδιπλασιάσθη σε πληθυσμό η Ιτέα το τετραήμερο του Πάσχα. Και αυτό ήταν αισθητό από το απόγευμα της Μ. Πέμπτης. Με κορύφω- ση του φαινομένου κατά το σημερινό πρωϊνό της Δευτέρας, του οποίου οι περίπου θερινές καιρικές συνθήκες, ανάγκασαν κατοίκους και επι- σκέπτες, κυριολεκτικά να καταλάβουν μώλο, οδόστρωμα και καταστή- ματα στην παραλιακή πλατεία, δίνοντας την εντύπωση ότι, ο ευλογημένος ετούτος τόπος, είναι "φτιαγμένος", μόνον για τέτοιες καταστάσεις κοσμο-πλημμύρας.


   Η θωπευτική, νωτισμένη και με ιώδιο αρωματισμένη πρωϊνή θαλάσσια αύρα, σε συνδυασμό με τον λαμπρό ήλιο και την θέα προς όλο αυτό το γαλάζιο και κατά τον Νότο προσανατολισμένο απέραντο τοπίο, ήταν ότι καλύτερο είχαν να φαντασθούν για τις διακοπές των, οι χιλιάδες των επισκεπτών της πόλεως. Μιάς πόλεως κόσμημα στον Κορινθιακό κόλπο και της οποίας τις δυνατότητες, αδυνατεί να αντιληφθεί το "Καλλικρατικό" κατεστημένο.

Δευτέρα πρωΐ, την επομένη του Πάσχα, εδώ, στην πόλη της καρδιάς μας, στην Ιτέα.
Χρόνια Πολλά!


(φωτογραφίες Μίμης Κουτρολίκος)  

2 σχόλια:

 1. Για αλλη μια φορα παροχη υπηρεσιων χαμηλου επιπεδου απο την συντριπτικη πλειοψηφια των καταστηματων:
  - μπαγιατικοι μεζεδες
  - αναμονη ανω του μισαωρου για να δωθει παραγγελια κι αλλη μιση ωρα αναμονη για πιουμε ενα καφε
  - ανεκπαιδευτοι (και κατα περιπτωση αγενεις) υπαλληλοι και σερβιτοροι
  - υψηλες τιμες για την ποιοτητα που προσφερθηκε
  - αποδειξεις ουτε για δειγμα

  Και του χρονου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για λόγους δεοντολογίας, δημοσιεύουμε το ανώνυμο σχόλιό μας.
   Όμως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι :
   Από προσωπικές μας διαπιστώσεις στο σύνολο των καταστημάτων της παραλιακής, δεν συναντώνται αυτά τα οποία εσείς αναφέρετε.
   Και αυτή είναι η άποψη της πλειονότητος των κατοίκων, οι οποίοι επισκέπτονται καθ' όλον το έτος, σχεδόν το σύνολο αυτών των καταστημάτων.
   Ενδεχομένως να έχετε άποψη για ένα κατάστημα. Όχι όμως για όλα. Και δεν είναι δυνατόν να παρατηρούνται μόνον από εσάς, αυτές οι "καταγγελίες" για το σύνολο των καταστημάτων της πόλεως.
   Οπότε, μια τέτοια δυσφημιστική και παραβατική συμπεριφορά από καταστηματάρχες και προσωπικό των καταστημάτων, θα έπρεπε να έχει ήδη καταγγελθεί κάπου. Έτσι δεν θα έπρεπε;
   Εκτός και εάν είσθε ...ετεροδημότης, οπότε τα γραφόμενά σας, εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.
   Σε περίπτωση επωνύμου καταγγελίας σας, εμείς θα την δημοσιοποιήσουμε, χωρίς αναφορά στον καταγγέλοντα.

   Διαγραφή