Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΙΤΕΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!...

Ένας "Αμερικανός" στην Ευρώπη

   Σύμφωνα με επισφαλείς πληροφορίες μας, ο Πρόεδρος της Δημοτι- κής Κοινότητος Ιτέας κος Τεντ Γουώρθ, προσεκλήθη να παραστεί ως τιμώμενο πρόσωπο, στην μεθαυριανή έκτακτη και για αυτόν τον σκοπό συγκληθείσα συνεδρίαση, του Ευρωκοινοβουλίου.  Αυτό γίνεται, πάντοτε σύμφωνα με τις επισφαλείς πληροφορίες μας, για 4 (τέσσερις) μοναδικούς λόγους, οι οποίοι και οδήγησαν τον ανιστόρητο πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, να προβεί σε αυτήν την άκρως τιμητική για θνητό άνθρωπο διάκριση :


1.  Ο Τέντ Γουώρθ, είναι ιδιαίτερα αγαπητός (ως πρόσωπο) στους κατοίκους της Ιτέας και ας μην έχει κάνει το παραμικρό (ως Πρόεδρος) για την ανάπτυξη της πόλεως.
2.  Είναι ο μοναδικός (παγκοσμίως) διαχρονικά Αμερικανός πολίτης, ο οποίος αγάπησε τόσο πολύ την Ελλάδα και την περιοχή μας, ώστε να ζητήσει (και να λάβει) και την ελληνική υπηκοότητα.
3.  Είναι ο μοναδικός Πρόεδρος Κοινότητος στην Ευρώπη, τον οποίον δεν καταλαβαίνουν (το τι λέει) οι κάτοικοι της Κοινότητός του και ούτε και αυτός  καταλαβαίνει (το τι του λένε).
4.  Και τέλος, είναι ο μοναδικός Πρόεδρος Κοινότητος στην Στερεά Ελλάδα, ο οποίος αντί να φέρνει τα θέματα και τα προβλήματα της πόλεως στο Τοπικό Συμβούλιο προς συζήτηση και να μεθοδεύει τις λύσεις τους, αντ' αυτού, φέρνει μέσω των επαφών του με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάθε μήνα και μια πολυμελή Ορχήστρα από Μουσικά Σχολεία των Η.Π.Α., προκειμένου να ψυχαγωγούνται (μοναδικά όντως) οι διψώντες για ποιοτική μουσική κάτοικοι της Ιτέας.

  Αυτές τις ημέρες ετελείωσε και τον λόγο τον οποίον θα εκφωνήσει ενώπιον των ευρωβουλευτών στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ευρωβουλής στο Στρασβούργο.  Και σύμφωνα πάλι με τις επισφαλείς πληροφορίες μας, αρχίζει τον ιστορικό από πάσης πλευράς χαιρετισμό του, με την φράση : 
Kalo mina, Guys!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου