Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.

 
Ένας Δήμος, βιβλιοπαρουσιαστής!

   Μετά από την επιτυχή έκβαση των τρεχουσών υποθέσεων και με δεδομένη την επίλυση όλων των χρονίων και παρελθόντων προβλημάτων του Δήμου μας, ο Δήμαρχός μας επέλεξε την παρουσίαση βιβλίων, ως την μόνη διέξοδο από την νωθρή έως και πολιτιστικά ανιαρή καθημερινότητά μας. Ανέλαβε δε ο ίδιος, αυτό το δύσκολο όσο και μοναδικό έργο του εκ-πολιτισμού των κατοίκων του Δήμου Δελφών, προσδίδοντας με την παρουσία του, την πρέπουσα βαρύτητα στις παρουσιάσεις βιβλίων, από εντόπιους συγγραφείς.
    Εκτός λοιπόν από εμποροπανηγύρεις, ποιητικές συναθροίσεις, εγκαινιασμούς Μουσείων και θεατροειδείς παραστάσεις, εμπλούτισε τις δραστηριότητές του και με παρουσιάσεις βιβλίων. Και επειδή το θέμα είναι ''ολίγον τί'' εξειδικευμένο, προσέλαβε ως σύμβουλο, έναν άνθρωπο με γνώση του αντικειμένου, ενημερωμένον με τα συμβαίνοντα στον χώρο του βιβλίου και βεβαίως ικανόν, να ''σταυρώσει δυο κουβέντες'' σε λογοτεχνικό περιβάλλον. Έναντι αμοιβής εννοείται...

Για αυτό και ο μόλις προ 3 ημερών προσληφθείς ''σύμβουλος'' του Δημάρχου, ανέλαβε να προλογίσει (ως δευτερολογία του Δημάρχου...), το πόνημα της κας Μαργαρίτας Κουλαδούρου με τον τίτλο ''Η Μήτρα του κακού''.

    Εμείς από την πλευρά μας, θα ευχηθούμε να είναι ''καλοτάξειδο'' στις λογοτεχνικές θάλασσες και να δρέψει δάφνες από εντυπώσεις και  πωλήσεις το βιβλίο της κας Μαργαρίτας. Και να την διαβεβαιώσουμε ότι, ο οποιοσδήποτε σημερινός σχολιασμός μας δεν έχει να κάνει με το βιβλίο της, αλλά με την νοοτροπία του Δημάρχου, στο να επιδιώκει μέσω των δημοσίων σχέσεων, την δημιουργία ευχάριστων εντυπώσεων. 
Όμως, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ του Δήμου μας, γνωρίζουν.

*********************************************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   ΑΜΦΙΣΣΑ, 22.06.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 42/2016


ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση στην παρουσίαση βιβλίου της συγγραφέως κ. Μαργαρίτας Κουλαδούρου».

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Δήμος Δελφών,
οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή
και η συγγραφέας κ. Μαργαρίτα Κουλαδούρου
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο
H Mήτρα του Κακού”.


Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ.
στην Αίθουσα Νικ. Κορδώνη στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.Το βιβλίο θα προλογίσει ο Δήμαρχος Δελφών κ. Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος.
Θα μιλήσουν η συγγραφέας και ο φιλόλογος κ. Ηλίας Τσίγκας.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου