Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ Η ΕΤΗΣΙΑ Γ.Σ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΦοΔΣΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

                   
                             ΑΜΦΙΣΣΑ, 25.06.2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ    
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 45/2016

ΘΕΜΑ: "Στην Ιτέα η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας"

Μεθαύριο Δυτέρα 27 Ιουνίου στις 11 και μισή το πρωί στο Κυριακοπούλειο-Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας θα φιλοξενηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μτόχων του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας ΑΕ.

Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως σημαντική συνέλευση δεδομένης της σπουδαιότητας της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και της συγκυρίας αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέας και την εκπόνηση από πλευράς κυβέρνησης του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων.

Στην ατζέντα των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που θα απασχολήσουν τη συνέλευση συμπεριλαμβάνονται η υποβολή και έγκριση του διοικητικού –οικονομικού Απολογισμού μέσω ορκωτών λογιστών κι η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά το πέρας των εργασιών της συνέλευσης ο Δήμαρχος Δελφών και στελέχη του δήμου μας θα ξεναγήσουν τους δημάρχους της περιφέρειάς μας στο χώρο της κατασκευής του ΧΥΤΥ Φωκίδας και του εργοστασίου κομποστοποίησης στο Βαρτό, όπου θα παράσχουν αναλυτική ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του έργου καθώς και τις δυνατότητές του.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου