Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΗΣ : ΘΕΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ


Κιν/κή Λέσχη Αμφίσσης

************************
ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ….
Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, φέτος δε θα σας πούμε καλό καλοκαίρι γιατί θα ‘μαστε μαζί όλο το καλοκαίρι! Και θα ναι καλό το καλοκαίρι…Μία σπουδαία συνεργασία για τα πολιτιστικά δρώμενα της Φωκίδας, καθώς η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας και το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας
φέτος το καλοκαίρι δίνουν τα χέρια και παίζουν μπάλα μαζί! Το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας μας παραχώρησε τον χώρο θερινών του προβολών(Σινέ Άλσος-Αλσύλιο Ευθ.Ζουμάς) και εμείς θα σας προσφέρουμε ότι πιο νέο θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι κινηματογραφικά και στην καλύτερη ψηφιακή ανάλυση, χάρη στη ψηφιακή μηχανή προβολών. Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη Δεύτερα 20/06 και για όλο το καλοκαίρι σας υποσχόμαστε μαγικές κινηματογραφικές βραδιές στο θερινό σινεμά της Άμφισσας. Πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για ΟΛΟ το πρόγραμμα προβολών του καλοκαιριού!


THE NICE GUYS

Η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας σας παρουσιάζει την πιο ξεκαρδιστική περιπέτεια του καλοκαιριού “THE NICE GUYS”. Λος Άντζελες, 1977. Το διάσημο σήμα Hollywood καταρρέει. Οι άνθρωποι κάνουν ουρές για βενζίνη, και όχι για να πάνε σινεμά. Η λάμψη του Χόλιγουντ καλύπτεται από πυκνό νέφος, το οποίο σκεπάζει κι άλλα μυστήρια: την εξαφάνιση μιας κοπέλας, τον θάνατο μιας πορνοστάρ, και μια συνομωσία στους ανώτερους κύκλους μιας επιχείρησης. Δυστυχώς, την λύση πρέπει να βρουν ο ανίκανος ιδιωτικός ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς (Ράιαν Γκόσλινγκ) και ο νέος του συνεργάτης, Τζάκσον Χίλι (Ράσελ Κρόου), ένας μπράβος που συστήνεται στον Μαρτς σπάζοντάς του το χέρι. Και ακόμη χειρότερα – όλοι όσοι μπλέκονται στην υπόθεση, για κάποιο λόγο καταλήγουν νεκροί!

Παράκατω ακολουθεί το πρόγραμμα προβολών:

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/06 ΣΤΙΣ 21:15
ΤΡΙΤΗ 21/06 ΣΤΙΣ 21:15
ΤΕΤΑΡΤΗ 22/06 ΣΤΙΣ 21:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου