Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΤΑ 10ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ


Το καλοκαίρι του 2016 το Φεστιβάλ Οίτης συμπληρώνει μια δεκαετία παρουσίας στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας. Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του Φεστιβάλ Οίτης με μια μεγάλη συναυλία, παρέα με πολλούς φίλους αγαπημένους πάνω και κάτω απ΄τη σκηνή!
Εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες….

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΙΤΑ
ΒΕΛΕΣΣΙΩΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΖΑΜΑΝΗ ΜΑΤΟΥΛΑ
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΛΙΖΕΤΑ
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Σημείωμα Διοργανωτών:
«10 χρόνια Φεστιβάλ Οίτης, 10 χρόνια όμορφων αναμνήσεων, συγκινήσεων, συναντήσεων. 10 χρόνια γεμάτα σχέδια, όνειρα. 10 χρόνια στόχων και κατακτήσεων.
Χωρίς όλους εσάς τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε συμβεί. Μια προσπάθεια , που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε και υποστηρίχτηκε από κοινό, καλλιτέχνες και φορείς, πέρα και πάνω από κάθε προσδοκία. Όσο περνά ο καιρός αυτός, ο κύκλος συνεχώς μεγαλώνει και δυναμώνει. Και όσο αυτός ο κύκλος υποστήριξης μεγαλώνει, τόσο τα σχέδια και τα όνειρα αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται.
Κι όσο τα χαμόγελα στα βλέμματα όσων επισκέπτονται το Φεστιβάλ Οίτης και τη «Χώρα» ανθίζουν, καμιά αντιξοότητα δε θα μας καταβάλλει. Ραντεβού …..στα 20 !
»
Το Φεστιβάλ Οίτης τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμιέων και της EFFE:Europe for Festivals-Festivals for Europe

info:10 Χρόνια Φεστιβάλ Οίτης
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016
Ώρα έναρξης : 21.30

Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
e-mail: info@xwra.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου