Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (τέως υπουργός), ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ


Ένας ποιοτικός ...αποκεφαλισμός!


Ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, γνωστός για το έργο του και την πολιτική εντιμότητά του, χαρακτήρισε πολιτικό σκάνδαλο την απομάκρυνση Τσαυτάρη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

''Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση που ξεπερνά τα όρια της πολιτικής ηθικής και γίνεται ύβρις είναι η απομάκρυνση ίσως του καλύτερου μεταπολεμικού υπουργού Γεωργίας, Αθανασίου Τσαυτάρη. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος, πέραν των άλλων, τίμησε την Ελλάδα
και αναγνωρίστηκε διεθνώς για την καθοριστική συμβολή του στη συγκρότηση της νέας ΚΑΠ, όπως επίσης και για τη συμβολή του στην προετοιμασία για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης της συμφωνίας με τις ΗΠΑ.

Προσωπικά δεν τον γνωρίζω και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ μου. Ωστόσο, όταν απομακρύνονται χωρίς κριτήριο τέτοιοι άνθρωποι απλώς για να χωρέσουν στην κυβέρνηση κάποιοι άλλοι, τότε δεν μπορείς παρά να φοβάσαι για τη μελλοντική πορεία της χώρας. Η περίπτωση της απομάκρυνσης Τσαυτάρη είναι το χειρότερο πολιτικό σκάνδαλο του ανασχηματισμού αυτού.''

Σχόλιο :
Είναι ακριβώς τα παραδείγματα τύπου Τσαυτάρη που αποδεικνύουν ότι το μέτριο πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης δεν ανέχεται αρίστους ανάμεσά του.
Οσοι κάνουν καλά τη δουλειά τους προφανώς χαλάνε την κυβερνητική πιάτσα και πρέπει να απομονωθούν.
(πηγή : freepen)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου