Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

www.dimosdelfon.gr : Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑ 17.06.2014
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021


Α.Δ.Τ.: /2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Άρχισε η λειτουργία της νέας ιστοσελίδας ενημέρωσης και ηλεκτρονικής πληροφόρησης του Δήμου Δελφών – www.dimosdelfon.gr».


Ο Δήμος Δελφών, σας ενημερώνει ότι εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει η λειτουργία της νέας του ιστοσελίδας για την ενημέρωση και ηλεκτρονική πληροφόρηση-εξυπηρέτηση των δημοτών-πολιτών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dimosdelfon.gr . Η νέα ιστοσελίδα στοχεύει στην όσο το δυνατόν λειτουργικότερη επαφή με τον πολίτη και την παροχή μίας ολοκληρωμένης ενημέρωσης για θέματα εξυπηρέτησης, ενεργειών και πληροφόρησης.
Η ιστοσελίδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση της πιλοτικής αξιολόγησης της λειτουργικότητάς της με επίκεντρο την ομαλή παροχή της πληροφορίας και την κάλυψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών μέσω ενός απλού και ευέλικτου συστήματος διαδραστικότητας, στα πλαίσια πάντα που οι σημερινές ανάγκες μίας ηλεκτρονικής παρουσίας επιτρέπουν και τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Σύντομα, μετά από τα τρέχοντα στάδια δοκιμών και εκπαίδευσης που κρίνονται απολύτως απαραίτητα και για τις εσωτερικές δομές των υπηρεσιών του Δήμου μας, η ιστοσελίδα θα μπορεί να παρέχει και μία σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών για τη μεγαλύτερη και λειτουργικότερη διευκόλυνση του πολίτη.
Ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με τους υπεύθυνους υλοποίησης της διαδικτυακής του παρουσίας, κινήθηκε με γνώμονα την απλή και εύκολα προσβάσιμη πληροφόρηση σε κάθε επίπεδο και χωρίς έναν αχρείαστο εντυπωσιασμό που μπορεί να θέλγει το μάτι αλλά να δυσκολεύει την πλοήγηση. Περιηγηθείτε ελεύθερα στη νέα μας ηλεκτρονική πλατφόρμα και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τις όποιες θετικές σας συνεισφορές και παρατηρήσεις που θα βοηθήσουν άλλωστε στο αρτιότερο τελικό αποτέλεσμα.
Ήδη, βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης και η νέα τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών η οποία θα στηρίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, η οποία βάσει της νέας του τουριστικής στρατηγικής και των ποιοτικών στόχων που έχουν τεθεί, θα αντιπροσωπεύει αισθητικά και εμπορικά μία πραγματικά σύγχρονη εικόνα του Δήμου μας για την παγκόσμια τουριστική αγορά.
Τέλος, εδώ και αρκετούς μήνες, η πιλοτική τουριστική παρουσία του Δήμου Δελφών στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης (facebook / πάνω αριστερά στην κεντρική μας ιστοσελίδα) έχει καταγράψει θετικότατες εντυπώσεις από το κοινό που μας επισκέπτεται.

Από το Γραφείο Τύπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου