Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟΣ : ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΤΟΥ) ...ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ!


Μια Ψευδής απάντηση

      Κυκλοφόρησε εχθές και έγινε γνωστή σήμερα στα τοπικά μέσα ενημερώσεως και blogs, η απαντητική επιστολή του Δημάρχου κου Νικ. Φουσέκη, προς την Δημοτική Παράταξη ''Πολίτες στο Προσκήνιο''.  Ως γνωστόν οι ''Πολίτες'' είχαν ζητήσει την παραίτηση του Δημάρχου από την θέση του.  Ενώ δε εκκρεμεί η απόφαση για την τύχη του (πολιτική πρωτίστως...) από το Εφετείο Λαμίας όπου και έχει παραπεμφθεί ο κος Φουσέκης, για την γνωστή υπόθεση ''Τουμπανάρια'', θέλησε ο ίδιος με αυτήν την ανοικτή επιστολή-Δελτίο Τύπου, να αποσείσει από επάνω του κατηγορίες, οι οποίες κατά την γνώμη του είναι ψευδείς και συκοφαντικές.  Δεν τις καταγγέλει όμως, ούτε απευθύνεται στην Δικαιοσύνη για να προστατευθεί!  Απλώς προσπαθεί να τις αντικρούσει, ισχυριζόμενος όμως αναλήθειες.  Και εξηγούμαστε, λαμβάνοντας υπ' όψιν 2 (δυο) δεδομένα :
 1.  Το ότι το πρώτο και επίμαχο Τοπογραφικό του Οκτωβρίου 2003, είναι υιοθετημένο ΚΑΙ από αυτόν, είναι μεν γεγονός, αλλά ο κος Φουσέκης δεν το αναφέρει.
 2.  Το ότι επίσης το επίμαχο Τοπογραφικό κρίθηκε 3 (τρείς) φορές εσφαλμένο(!) από την Δ/νση Τοπογραφήσεων Φωτογραμμετρίας και Κτηματολογίου του Υπ. Πολιτισμού (Δ/ντης Αγγ. Καμπουράκης) το 2008, σε πείσμα και σε αντιπαραβολή του ''προσκομισθέντος'' για μια ''δεύτερη επιστημονική επιβεβαίωση'' Τοπογραφικού της περιοχής από την γνωστή ...''ΣΗΜΑ ΑΤΕΜΕ'', είναι κάτι το οποίο ο κος Φουσέκης προσποιείται ότι δεν έχει συμβεί.  Και βεβαίως περιμένει να λάμψει η αλήθεια!!!... 


   

     Εμείς, αντί απαντήσεως στα λεγόμενα από τον κο Δήμαρχο και χωρίς ίχνος αντιπολιτευτικού μένους ή σύμπλευσης με αντιπολιτευόμενες προς αυτόν παρατάξεις, θα παραθέσουμε μερικά αποσπάσματα από την κατάθεση Νασιόπουλου ( ο ...υποτιθέμενος πλαστογράφος) καθώς επίσης και από την εισήγηση-αναφορά της τότε Εισαγγελέως Πρωτοδικείου Αμφίσσης κας Βλάχου. (τα έγγραφα είναι από το ''diaygeia.gr'')




   Δηλαδή και για να γίνει πλήρως αντιληπτό : Ο Τοπογράφος Νικ. Φουσέκης είχε εξουσιοδοτήσει τον εμπειροτέχνη Τοπογράφο Ιωάννη Νασιόπουλο (υιό του εκείνη την εποχή εργαζομένου στη Ι'ΕΠΚΑ Δελφών, Νασιόπουλου) και εντέλει υιοθέτησε και το τοπογραφικό του δεύτερου για τα ''Τουμπανάρια'' το οποίο ήταν του μηνός Οκτωβρίου 2003.  Πελάτης ήταν ο Παναγιώτης Καλτσής!... Κατασκεύασε όμως ο ίδιος (ο Φουσέκης όπως γράφει η Εισαγγελέας) και νέο διορθωμένο σε έκταση τοπογραφικό τον Δεκέμβριο 2003 για λογαριασμό του νέου ιδιοκτήτη της έκτασης και πελάτη του, της Κονδυλίας-Ληδίας Καλτσή, θυγατέρας του Παν. Καλτσή!...

  Και για να γίνει σαφέστερο : Ο εν ενεργεία τότε Δήμαρχος Αμφίσσης, κατασκεύασε 2 (δυο) ψευδή Τοπογραφικά σχέδια για λογαριασμό του τότε Δημάρχου Δελφών και της θυγατρός του, ενώ έξω από την πόρτα του Συμβολαιογραφείου περίμεναν την ...σειρά τους οι ''επενδυτές'' και παρ' όλα ταύτα να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τους ''επενδυτές'' και ότι ούτε έχει συνεργασθεί ποτέ με τον πρώην Δήμαρχο Δελφών η μέλος της οικογένειάς του!!!...

Τι μυστήρια είναι ετούτα!...  Τελικά χρειάζεται μεγάλη τέχνη για να πείσει κανείς, πρώτα τον εαυτό του και μετά τους άλλους, ότι τα πτύελα, είναι καταιονισμός ύδατος...
Όσον αφορά την απάντηση του αντιδημάρχου κου Ταγκαλή, δίκην ...συνεντεύξεως, ''τι να προσθέσωμεν άλλωστε!...''.   Για τις κατεδαφίσεις έχει να 'πεί κάτι ο κος Ταγκαλής;... 



Α.Δ.Τ.: 10/2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜ. ΦΟΥΣΕΚΗ
ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ 26.01.2014 ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ».

Σε απάντηση της άκρως δυσφημιστικής και βλαπτικής για εμένα ανοικτής επιστολής σας της 26ης.01.2013, που αφορά την υπόθεση στο «Αλαφόκαστρο» των Δελφών και προκειμένου οι αποδέκτες της επιστολής σας και οι Πολίτες του Δήμου Δελφών να ενημερωθούν σωστά, σας γνωρίζω τα παρακάτω:
  1. Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΕΥΔΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ και ΕΞΟΧΩΣ ΒΛΑΠΤΙΚΗ γιά εμένα η αναφορά σας στην ανοικτή σας επιστολή ότι δήθεν η Εταιρεία «Δάβαρης – Αράχωβα ΕΠΕ», ή οποιαδήποτε άλλη Εταιρεία ή φυσικό πρόσωπο, σχετική με αυτήν, υπήρξαν ποτέ στο παρελθόν ή και εξακολουθούν να είναι σήμερα, ΠΕΛΑΤΕΣ δικοί μου ή ακόμα και του συνεργάτη μου στο παρελθόν, εξαδέλφου μου Πολιτικού Μηχανικού Λεωνίδα Φουσέκη. Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με την Εταιρεία αυτή ή οποιαδήποτε άλλη Εταιρεία σχετική με αυτή και δεν γνωρίζουμε ούτε κατά πρόσωπο, ούτε έχουμε έρθει σε επαφή ποτέ με τους ιδιοκτήτες της ή με στελέχη της. Συνεπώς ο ισχυρισμός σας ότι προσωπικά εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος καθ΄ υπόδειξή μου, δήθεν ενεργούμε προκειμένου η ως άνω Εταιρεία να έχει ευνοϊκή αντιμετώπιση για την υπόθεση στο «Αλαφόκαστρο» από τη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Δελφών, είναι εξόχως Ψευδής και Συκοφαντικός. Παρεμπιπτόντως σας γνωρίζω ότι ουδέποτε εις το παρελθόν υπήρξε πελάτης δικός μου ή του Τεχνικού μου Γραφείου, ο Παναγιώτης Καλτσής ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς του.
  2. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του «Αλαφόκαστρου», γνωρίζουν τι έχει συμβεί και αν υπάρχει δική μου ευθύνη στην υπόθεση. Επειδή η υπόθεση βρίσκεται δικαστικά σε εξέλιξη, δεν μου επιτρέπεται να πω τώρα περισσότερα. Θα έρθει η ώρα όμως που η δικαιοσύνη θα κρίνει και το δίκαιο θα αποδοθεί. Τότε, που «κάθε κατεργάρος θα πάει στο πάγκο του».
  3. Η Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Δελφών έχει μέχρι σήμερα πράξει και θα πράξει και στο μέλλον μέχρι να διεκπεραιωθεί η υπόθεση, όλα όσα επιτάσσει ο Νόμος. Επισυνάπτω σχετική απάντηση του αρμοδίου θεματικού αντιδημάρχου Παναγιώτη Ταγκαλή, η οποία έχει πρόσφατα δημοσιοποιηθεί και δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο, σχετικά με τις μέχρι σήμερα ενέργειες της Πολεοδομίας για την υπόθεση στο «Αλαφόκαστρο».
  4. Θεωρείτε προφανώς πολιτικό σας κέρδος να δημοσιοποιείτε με την υπογραφή σας υβριστικά και συκοφαντικά κείμενα τρίτων, αναλαμβάνοντας αντί αυτών την ευθύνη των δημοσιευμάτων. Δυστυχώς όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι ζούμε σε πολύ μικρή κοινωνία. Όπου όλοι γνωρίζουν το ποιόν του καθενός μας, την διαδρομή του, τα πεπραγμένα του και τις επιδιώξεις του. Προφανώς δεν πρόκειται να «απαλλαγείτε» από την πολιτική μου παρουσία διά αυτής της οδού της συκοφαντίας και της δυσφήμισης, για τα οποία σας γνωρίζω ότι επιφυλάσσομαι για το μέλλον. Στην πολιτική όπως και στη ζωή, υπέρτατος κριτής όλων μας είναι ο λαός. Αυτός θα μας κρίνει για μια ακόμα φορά. Όχι με βάση ύβρεις και συκοφαντίες, αλλά με βάση τα πεπραγμένα και τη στάση ζωής όλων μας.


Άμφισσα, 27.01.2013
Νικόλαος Δημ. Φουσέκης
Δήμαρχος Δελφών




2 σχόλια:

  1. Κύριε Φουσέκη, για το θέμα αυτό, ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής Άμφισσας , σας κατηγορούν για τουλάχιστον τέσσερις κακουργηματικές πράξεις.
    Έχουν προηγούμενα μαζί σας;
    Πρόσφατα η Εισαγγελέας Εφετών εισηγήθηκε στο Συμβούλιο Εφετών Λαμίας να σας παραπέμψει σε δίκη για τα κακουργήματα που κατηγορείσθε.
    Και αυτή έχει προσωπικά μαζί σας;
    Πριν λίγες μέρες απάντησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης για το θέμα σας, επιβεβαιώνοντας όσα έχουν γραφεί.
    Μήπως σας έχει στο μάτι και θέλει το κακό σας;
    Το Υπουργείο Πολιτισμού, πρόσφατα, ανέλυσε με μεγάλη ακρίβεια την αλήθεια των όσων κατηγορείστε.
    Μήπως και ο Υπουργός Πολιτισμού θέλει να σας πολεμήσει πολιτικά;
    Μάλλον ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας κύριε Δήμαρχε.
    Δεν ταιριάζει στο αξίωμα που σας ανέβασαν οι συμπολίτες σας, αρχικά να δέχεστε ότι εσείς φτιάξατε το τοπογραφικό του Καλτσή, μετά ότι σας πλαστογράφησαν την υπογραφή και τέλος ότι δεν γνωρίζετε ούτε είδατε κανέναν και όλα γράφονται για να σας συκοφαντήσουν.
    Για ένα πράγμα είστε αξιέπαινος: Πραγματικά αποδείξατε ότι ανήκετε στους πιο πιστούς οπαδούς του παλαιοκομματικού συστήματος και γι αυτό σας ευχόμαστε, από τα βάθη της καρδιάς μας, το αξιοσέβαστο αυτό σύστημα, να σας σώσει.
    Μια ολόκληρη Ελλάδα έσωσε, θα ήταν άδικο να εγκαταλείψει εσάς.
    Καλή τύχη. Ο Θεός του παλαιοκομματικού συστήματος να είναι πάντα μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΚΑΘΕ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή