Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ




Δελτίο Τύπου 

     Το ολιγότερο το οποίο ήταν να κάνει (και έτσι πρέπει), το πραγματοποιεί ο Δήμος Δελφών, με αυτό το ευχαριστήριο.  Απλά, ολιγόλογα και σεμνά.  Ευχαριστίες σε όσους επώνυμα ή ανώνυμα (περισσότερο σε αυτούς) βοήθησαν και συνέδραμαν στην συγκέντρωση τροφίμων για την συμπαράσταση σε ανθρώπους και οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, προκειμένου να υπάρξουν ανθρώπινες στιγμές σε όσους δοκιμάζονται αυτήν την εποχή.





                     









ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                                                                                                ΑΜΦΙΣΣΑ, 07.01.2014
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021


Α.Δ.Τ.: 01/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Ο Δήμος Δελφών ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στα κοινωνικά παντοπωλεία τις ημέρες των εορτών.


Ο Δήμος Δελφών τις ημέρες των Χριστουγέννων βρέθηκε κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Άμφισσας και της Ιτέας διένειμαν εκατοντάδες πακέτα με τρόφιμα στους δικαιούχους τους.
Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν σημαντικά τα δύο φιλανθρωπικά Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώθηκαν από το Δήμο μας και πραγματοποιήθηκαν στην Ιτέα στις 23.12.2013 και στην Άμφισσα στις 30.12.2013.
Ευχαριστούμε θερμά τους Αθλητικούς Συλλόγους, «ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ», «ΑΣΤΕΡΑΣ» ΙΤΕΑΣ, «ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006», «ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94», «Α.Ο. ΣΑΛΩΝΑ», «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ», «ΦΩΚΙΔΑ 2000», για τη συμμετοχή τους και την υλική τους στήριξη.
Ευχαριστούμε θερμά το σύνδεσμο Διαιτητών για τη συμμετοχή τους στο Τουρνουά, την εταιρεία «ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ» για την προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων, το Σύλλογο Θεσσαλών Φωκίδας για την προσφορά μεγάλης ποσότητας φακής, τις πτηνοτροφικές επιχειρήσεις Ναυπάκτου «Κοντοχρήστος» για την προσφορά ειδών κοτόπουλου και το φούρνο «Γκίκα» από το Λιδωρίκι για την προσφορά μεγάλης ποσότητας ψωμιού.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες συμπολίτες μας, που θέλουν να κρατούν την ανωνυμία τους, για τη συνεισφορά τους διαμέσου των καλαθιών αγάπης στις υπεραγορές «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» και «CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ», καθώς και τις επιχειρήσεις αυτές, για την συνεχή και αδιάλειπτη συνεισφορά τους στο έργο των κοινωνικών παντοπωλείων του Δήμου Δελφών.



Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. θα ηθελα να μας αναλυσει ο δημος που διατεθηκε η χορηγια του επιμελητηριου για ποσο 300 ευρω και γιατι δεν αναφερεται αυτη πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή